Budapestre érkezett Mel Gibson

Egy pesti étteremben vacsorázott a színész, hogy mit, az nem derül ki. Mel Gibson volt Max Rockatansky a Mad Max mozifilmsorozatban, és övé volt a Halálos fegyver (Lethal Weapon) sorozat főszerepe is.

Forrás: Origo.hu2021. 11. 19. 10:13
Gibson, Mel
Beverly Hills, 2017. februr 7. Mel Gibson amerikai sznsz-rendez rkezik az Oscar-djra jelltek szmra rendezett vacsoraestre a Beverly Hilton Hotelbe, a kaliforniai Beverly Hillsben 2017. februr 6-n. A 89. alkalommal odatlt Oscar-djak tadsi nnepsgt februr 26-n tartjk Los Angelesben. (MTI/EPA/Mike Nelson) Fotó: MIKE NELSON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Megtiszteltetés volt ma este vendégül látni Mel Gibson kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színészt, filmrendezőt, producert” – írta ki oldalára a Prime Steak & Wine.

Ő rendezte az Oscar-díjas A rettenthetetlen (Braveheart) című filmet, melynek főszerepét is eljátszotta, valamint ő rendezte a 2004-es A passió (The Passion of the Christ) és a 2006-os Apocalypto című filmet is. Még 1985 februárjában megkapta a People magazin „legszexibb élő férfija" címét – olvasható az Origó.hu cikkében.

Borítókép: Mel Gibson amerikai színész, rendező (Fotó: MTI/EPA/Mike Nelson)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.