Fegyveres bűnözők elől menekült egy népszerű tévés

Fegyveresek próbálták meg kirabolni Terrence Jenkins műsorvezetőt és színészt, de sikerült elmenekülnie – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 11. 14:31
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTV és a BET műsorvezetőjének, a több mint húsz produkcióban színészként is látott Terrence Jenkinsnek sokkoló élményben volt része szerdán hajnalban, a háza előtt megpróbálta kirabolni négy férfi.

A fegyveres támadók Sherman Oaks-i otthonáig követték a Terrence J néven is szereplő tévésztárt: kocsival szorosan mögé álltak, amikor leparkolt, majd kipattantak, hogy kirabolják.

Jenkins észrevette, hogy mi a tervük, ezért beletaposott a gázba, és elmenekült, mire a támadók utánalőttek. A műsorvezető találkozott egy járőrrel, így a tettesek odébbálltak, még keresi őket a rendőrség – számolt be az oldal.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Terrence Jenkins (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.