Sztárpárok, akikről mindenki megfeledkezett

Nem egy olyan híres páros akadt már, akiknek útjai olyan hirtelen váltak el, hogy mára mindenki megfeledkezett arról, hogy valaha közük volt egymáshoz.

Forrás: index.hu2021. 11. 12. 11:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cher és Tom Cruise

Tom Cruise a 80-as évek vége felé szerzett magának hírnevet, míg Cher ekkor már jó ideje világsztárnak számított. A páros (akik között egyébként 16 év van) állítólag 1985-ben találkozott először Madonna és Sean Penn esküvőjén, és egy rövid időre össze is gabalyodtak – írja az Index.

Az énekesnő korábban azt mondta James Cordennek, hogy Tom egyike az öt legjobb szeretőjének, Oprah Winfrey-nél pedig úgy emlékezett vissza a románcra, mint valami igazán különlegesre, ám a kiteljesedés nem jöhetett el, mert a felek sűrű teendőik miatt nem tudták összeegyeztetni a kapcsolatot a munkájukkal – írta meg a Smooth Radio.

Alanis Morissette és Ryan Reynolds

Hollywood egykori kedvenc szerelmespárjáról mára szinte mindenki elfeledkezett. A színész és Blake Lively ikonikus párként tündökölnek, akiknek csodájára jár a világ, és nem csak azért, mert rendszeresen oltogatják egymást a közösségi oldalaikon. Reynolds azonban a 2000-es években még úgy gondolta, Alanis Morissette énekesnőt fogja feleségül venni – olvashatjuk az Index cikkében.

Úgy hírlik, Drew Barrymore születésnapi partiján kerültek közel egymáshoz 2002-ben, amikor a színész maga is berobbant Hollywoodba. Két évvel később már jegyben jártak, majd 2007-ben váratlanul szakítottak. Reynolds csendes maradt a szakítást illetően, az énekesnő azonban azt vallotta, az említett időszak egyszerre volt csodálatos és pokoli, ugyanis kapcsolatfüggőként írta le, így szerinte a szokottnál is jobban megviselte, hogy különváltak a színésszel. Minderre azonban jó oka volt, ugyanis már fizikailag is érezte, hogy képtelen tovább maradni a kapcsolatban. Nem is maradt facér sokáig, és 2010-ben hozzáment Souleye rapperhez, akitől három gyermeke született.

Christina Applegate és Brad Pitt

A jelek szerint bizony Brad Pitt sem dobogtatta meg egyforma mértékben a női szíveket. A fiatal színész ugyanis 1989-ben együtt érkezett az MTV VMA díjátadójára a színésznővel, aki azonban egy másik férfival lépett le a buliról. Bár Applegate sosem volt hajlandó elárulni, hogy ki volt a titokzatos úr, sokak szerint egy Sebastian Bach nevű metálénekes volt az, aki lecsapta őt Brad Pitt kezéről – legalábbis egy este erejéig, a színésznő ugyanis pironkodva elárulta Andy Cohen műsorában, hogy később már nem randizott az illetővel, és bár Brad Pitt-tel még találkozott, már nem randipartnerekként tekintettek egymásra.

A teljes cikk további tiszavirág-életű sztárrománcokkal ITT olvasható el.

Borítókép: Brad Pitt (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.