Erre készül Demjén Ferenc a születésnapján

A népszer énekes igyekszik csak előre nézni, mint aki valahol a lelke mélyén hisz az örök életben.

Forrás: Ripost.hu2021. 12. 21. 8:03
DEMJÉN Ferenc
Budapest, 2021. augusztus 20. Demjén Ferenc koncertje a Szent István Nap rendezvénysorozatához kapcsolódó Road Movie Live fesztiválprogramon a budapesti Mûegyetem rakparton 2021. augusztus 20-án. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Demjén Ferenc a 75. születésnapját is munkával ünnepli – tudtuk meg a ripost.hu cikkéből.

Próbálunk, új életre keltjük a régi dalokat, Közönség Őfelsége most is megkapja majd, ami neki jár. A december 30-i koncertnek az Arénában úgy kell szólni, ha nem jobban, mint az összes eddiginek. Ez lesz a 22. alkalom, hogy megtöltjük az Arénát!

Rózsi nem tagadja, hogy szíven ütötte a járvány, és a jó néhány közeli barát elvesztése. Mint mondta, összeszorul a szíve, ha Kóbor Jánosra vagy Balázs Fecóra gondol.

Demjén Rózsi a Bors keddi számában beszél arról is, hogyan élte meg a barátai elvesztését és hogyan birkózott meg a járvány jelentette kihívásokkal.

Borítókép: Demjén Ferenc (Fotó: MTI/Komka Péter)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.