Freddie másfél év után tért vissza új dallal

Sosem készült még annyira személyes videóklipje Freddie-nek, mint legújabb, Sebtapasz című dalához, ami közel másfél éves szünet után debütált. Az énekes a gyerekkori énjét kíséri szülővárosában, Győrben, végigjárja kamaszkora fontos helyszíneit, ahol személyisége formálódott. A dal az M2 Petőfi TV-ben is bemutatkozott, de hamarosan a Petőfi Rádióban is debütál – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2022. 01. 08. 10:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint egy év kihagyás után megjelent a Duna Televízió műsorvezetőjének, Fehérvári Gábor Alfrédnak a legújabb dala, amely a beszédes Sebtapasz címet viseli. Freddie pályafutása kezdete óta vallja, hogy a zenén keresztül gyógyítani lehet a lelkeket, most egy dalt is írt missziójáról.

A zenész úgy fogalmazott, csak akkor elégedett a munkájával, ha a hallgatók lelki vívódásaiban támaszt tud nyújtani a dalain keresztül. A négy évvel ezelőtt bemutatott, Csodák című szerzeményénél tapasztalta meg először, milyen érzés ez.

Különleges érzés, amikor a közönség leveleket küld, kommenteket ír, amelyben felfedik, hogyan hatott rájuk egy dalod. Rengeteg esküvőn szerepelt ez a dal, ezért több lett, mint egy rádiós sláger, sokaknak átlényegült, fontosabbá vált és mélyebb tartalmat nyert 

– tette hozzá a zenész-műsorvezető, aki bízik abban, hogy új zenéje is hasonló sikereket ér majd el.

A rajongók már hosszú ideje vártak a Sebtapasz című dalra, ami jövő héten a Petőfi Rádióban is bemutatkozik, és hogy a várva várt új Freddie-sláger milyen helyet követel ki magának a ranglistán, az csak a hallgatókon múlik.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Részlet a videóból (Fotó: YouTube-képernyőfotó)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.