Ben Stiller és exfelesége öt év után talált újra egymásra

A karanténnak köszönhetik békülésüket – írja online oldalán a Bors.

Forrás: Borsonline.hu2022. 02. 27. 20:22
Stiller, Ben
Cannes, 2017. május 21. Ben Stiller amerikai színész a The Meyerowitz Stories címû film bemutatója alkalmából tartott fotózáson a 70. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. május 21-én. Az alkotás szerepel a május 28-ig tartó filmes seregszemle versenyprogramjában. (MTI/EPA/Sebastien Nogier) Fotó: SEBASTIEN NOGIER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ben Stiller és Christine Taylor 17 év házasság után, 2017-ben jelentették be hivatalosan is, hogy külön folytatják az életüket. Házasságukból két gyermekük született. Az életnek sikerült mindent felülírnia, ugyanis amikor berobbant a pandémia, a világsztár visszaköltözött a családjához abból a megfontolásból, hogy ez idő alatt biztonságosan láthassa lányát és fiát. Arra azonban nem gondoltak, hogy Ben és Christine újra egymásra fog találni.

Különváltunk, aztán ismét összejöttünk, aminek örülünk. Ez mindannyiunk számára csodálatos. Váratlan dolog, ami a karanténból fakad. Azt hiszem, tiszteljük azt, amiben hasonlítunk, és azt is, amiben különbözünk. Szerintem ha ezt elfogadod, akkor sokkal jobban tudsz értékelni valakit, mert nem próbálod őt a saját javadra megváltoztatni. Ha ezt elfogadod, sok energiát takarítasz meg

– mondta a színész az Esquire magazinnak.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Ben Stiller 2017-ben. (Fotó: MTI/EPA/Sebastien Nogier)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.