Látványos fotóval mutatta meg tizennégy kilós hízását Mark Wahlberg

A kemény edzéstervekről híres színésznek hat hét alatt kellett magára szednie a kilókat – írja a Híradó.hu.

Forrás: Hirado.hu2022. 02. 16. 11:41
null
PAIN AND GAIN Fotó: Photo Credit: Robert Zuckerman
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színész mindig is kemény edzéstervéről és napi rutinjáról volt híres, hisz nála a kockás hasfal elengedhetetlen. Mark azonban szereti a kihívásokat, így elvállalta, hogy a Father Stu című új filmje kedvéért aputestet varázsol magára.

Wahlbergnek közel 14 kilót kellett magára szednie hat hét alatt, ami nem volt egyszerű, viszont örült, hogy évek óta tartó diétáját végre megszegheti. A filmben Mark egy bokszolót alakít, így a film elején még kockás hasfallal látható. 

A megtörtént eseményeket feldolgozó történetet szerint Stu szemet vet egy katolikus tanárnőre, aki nem akar randizni vele, hiszen a férfi meg sincs keresztelve. Stu azonban erre is hajlandó, majd egy baleset derékba töri sportkarrierjét, ami után a papi hivatásban látja a jövőjét. Hamarosan azonban kiderül, hogy súlyos izomsorvadásban szenved, ami miatt az egyház úgy véli, nem tudja ellátni a feladatait.

A filmnek a napokban debütált az első előzetese, melynek forgatókönyvét Mel Gibson párja, Rosalind Ross jegyzi, de Gibson sem maradt ki a moziból, ő Stu apját alakítja.

Wahlberg most az ausztrál The Kyle and Jackie O Show-ban mesélt a forgatás nehézségeiről, ahol bevallotta, hogy sokkal nehezebb 50 évesen meghízni, mint tartani a fitt alakját.

Mindenesetre a végeredmény magáért beszélt, az pedig külön érdem, hogy Mark pár hét alatt meg is szabadult ideiglenes úszógumijától. Most már elmondhatja magáról, hogy ő is Hollywood kaméleonjai közé tartozik, úgy mint Christian Bale, Jared Leto vagy Jake Gyllenhaal.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Mark Wahlberg (Fotó: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.