Lejtőre került Alec Baldwin élete, felesége beadta a válókeresetet

A 63 éves színész élete lejtőre került, miután egy forgatáson használt kellékfegyverrel véletlenül megölt egy operatőrt.

Forrás: Hirado.hu2022. 02. 18. 13:15
Baldwin, Alec;  Thomas, Hilaria
Cannes, 2012. május 22. Alec BALDWIN amerikai színész (b) és menyasszonya, Hilaria THOMAS megérkezik a Killing Them Softly címû film vetítésére a 65. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon Cannes-ban. Az alkotás a május 16. és május 27. között zajló fesztivál versenyprogramjában szerepel. (MTI/EPA/Stephane Reix) Fotó: Stephane Reix
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alec Baldwin felesége 60 millió dolláros válókeresetet nyújtott be – írta az Enstarz.com hírportál a Life & Style magazin beszámolójára hivatkozva. 

A Life & Style arról számolt be, hogy Baldwin és felesége már régóta „hazugságban” élnek és Halyna Hutchins operatőr halála csak az utolsó csepp volt a pohárban. A lapnak nyilatkozó forrás szerint a problémák a baleset után csak fokozódtak és „repedezik” a sztár házassága – írja a Híradó.hu.

A Rust című film operatőrének családja a minap beperelte a színészt a tavalyi tragikus események után. 

Baldwint egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette a film 42 éves operatőrét, Halyna Hutchinst. A 48 éves Joel Souza rendezőt kórházba kellett szállítani, ő túlélte a balesetet.

A lap szerint a közösségi médiában sugárzott kép még idilli, a bejegyzések alapján korántsem ilyen jó a helyzet Baldwin és 38 éves felesége, Hilaria között. 

A karácsonyi fotók is harmóniát sugároztak és Alec úgy nyilatkozott, hogy boldog, hogy felesége mindig ott volt mellette. Ráadásul a volt jógaoktató, fiatal feleség nemrég arról beszélt a médiának, hogy férje már régóta poszttraumásstressz-szindrómában szenved.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Alec Baldwin amerikai színész és neje, Hilaria Thomas megérkezik az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild Awards) Los Angeles-i gálaestjére 2013. január 27-én (Fotó: MTI/EPA/Paul Buck)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.