Megszületett Jason Statham kislánya, különleges nevet kapott

A sztárpár családja pont ugyanakkor gyarapodott, mint Kylie Jenneré.

Forrás: BORSONLINE.HU2022. 02. 09. 11:52
Huntington-Whiteley, Rosie; Statham, Jason
Los Angeles, 2014. augusztus 12. Jason Statham brit színész és barátnõje, Rosie Huntington-Whiteley brit topmodell és színésznõ A feláldozhatók 3 (The Expendables 3) címû film bemutatóján Los Angelesben 2014. augusztus 11-én. (MTI/EPA/Jimmy Morris) Fotó: Jimmy Morris
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Édes Insta-fotóval tudatta a modell Rosie Huntington-Whiteley és akciófilm-sztár kedvese, Jason Statham, hogy kislányuk született. Noha már napokkal korábban pletykálták az új jövevény érkezését, a gólyahírt csak most erősítette meg a család –  írta meg a borsonline.hu.

Rosie posztjából kiderül: második gyermekük február másodikán született, azaz családjuk ugyanazon a napon gyarapodott, mint a valóságshow-díva Kylie Jenneré. A kislány nevét is elárulták:

Isabella James Statham.

Döntésük könnyen lehet, hogy kiakaszt majd pár embert, a James ugyanis jellemzően inkább fiúnév, bár az utóbbi időben lányok is kapják. Ryan Reynolds és Blake Lively egyik kislányát is Jamesnek hívják.

Az eredeti cikk IDE kattintva megtekinthető.

Borítókép: Jason Statham brit színész és barátnője, Rosie Huntington-Whiteley brit topmodell és színésznő (Fotó: MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.