Elszakadt a cérna Camila Cabellónál, kiosztotta a szurkolókat

Kifakadt a BL-döntőt felvezető show énekesnője a két csapat szurkolóira. Camila Cabellónak nem tetszett, hogy rövid koncertje alatt a Liverpool és a Real Madrid szurkolói is inkább saját himnuszaikat énekelték.

Forrás: Hirado.hu2022. 05. 30. 10:26
Cabello, Camila
London, 2018. február 21. Camila Cabello kubai énekesnõ érkezik a zenei Brit Díjak átadási ünnepségére a londoni 02 Arénában 2018. február 21-én. (MTI/EPA/Neil Hall) Fotó: NEIL HALL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A párizsi közlekedési nehézségek és a bejáratoknál kialakult káosz miatt 37 perces késéssel kezdődött a szombat esti Bajnokok Ligája-döntő a Stade de France-ban, ennek megfelelően pedig a találkozót felvezető show is bő fél órát csúszott – írja az M4 Sport cikke alapján a Híradó.hu.

A műsor énekesnőjének, az egyébként kimondottan futballrajongó Camila Cabellónak azonban nem csak emiatt volt oka bosszankodni, fellépése ugyanis nem különösebben hozta lázba a csapatukért izguló Liverpool- és Real-szurkolókat, Cabello Bam-Bam című száma alatt végig saját himnuszaikat zengték.

A 25 éves énekesnőnek nem igazán esett jól a drukkerek rivális koncertje, így a show után saját Twitter-oldalán fakadt ki:

Nem hiszem el, hogy a szurkolók ilyen hangosan énekelték a rigmusaikat a produkciónk alatt. A csapatom és én is fáradhatatlanul dolgoztunk, hogy jó hangulatot teremtsünk és jó műsort csináljunk. Nagyon bunkó, de mindegy, örülök, hogy ti legalább imádtátok! – írta.

Cabello  később törölte a posztot.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Camila Cabello kubai énekesnő érkezik a zenei Brit Díjak átadási ünnepségére a londoni 02 Arénában 2018. február 21-én (MTI/EPA/Neil Hall)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.