Johnny Deppnek már megint bíróság elé kell állnia

Júliusban testi sértés vádjával szemben kell megvédenie magát.

Forrás: Vg.hu2022. 06. 15. 8:39
DEPP, Johnny
Fairfax, 2022. május 3. Johnny Depp amerikai színész érkezik az általa indított rágalmazási per tárgyalására a virginiai Fairfax megyei bíróságon 2022. május 3-án. Depp rágalmazás vádjával perelte be korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznõt, akitõl 50 millió dollár kártérítést követel. Amber Heard egy 2018-as véleménycikkben családon belüli bántalmazások túlélõjének nevezte magát. A per április 11-én vette kezdetét, és várhatóan hat héten át tart majd. MTI/EPA/Pool/AFP/Jim Watson Fotó: Jim Watson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába nyert nemrég  Johnny Depp Virginiában volt felesége ellen indított perben, jogi megpróbáltatása egyelőre még nem ért véget: a színésznek júliusban ismét bíróság elé kell állnia – írja a Entertainment Tonight cikke alapján a VG.

A felperes, Greg Brooks filmipari szakember állítja, hogy 2018-ban bántalmazta őt a színész egy közös munkájuk során, a Hazugságok városa című film forgatásán. Brooks elmondása szerint miután közölte a színésszel, hogy kifutnak a forgatási időből, egyszer csak heves veszekedésbe fajult a szóváltásuk. 

A bírósági dokumentumok szerint Brooks azt állította, hogy Depp kétszer a bordán ütötte, valamint „érzelmi szorongást”okozott neki a verbális támadásaival. Ezenkívül Depp állítólag 100 ezer dollárt ajánlott fel a helyszínen, ha ököllel arcon üti.

A felperese a keresetében azt írja, az incidens miatt fizikai és lelki sérülést szenvedett el, illetve azt is kiemelte, hogy a támadás idejében a Depp „bűzlött az alkoholtól”. A bírósági dokumentumok szerint a színészt végül a testőrének kellett eltávolítania a helyszínről. 

Depp azzal védekezik, hogy önvédelemből cselekedett, és ügyvédei szerint éppen Brooks provokálta és veszélyeztette a színészt. Depp ügyvédje ezúttal is az Amber Heard ellen indított rágalmazási perben is őt képviselő Camille Vasquez lesz.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Johnny Depp (Fotó: MTI/EPA/Pool/AFP/Jim Watson)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.