Lajos herceg grimaszain nevet a fél világ + videó

A kis trónörökös mindig látványosan hangot ad a nemtetszésének.

Forrás: Colore.hu2022. 06. 09. 7:23
SAROLTA hercegnõ; II. ERZSÉBET; VI. GYÖRGY; VILMOS herceg; KATALIN hercegnõ
London, 2022. június 2. Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsõszülött fiának és Katalin cambridge-i hercegnõnek a gyermekei: György, Lajos hercegek és Sarolta hercegnõ egy hintóban a londoni királyi rezidenciához, a Buckingham-palotához vezetõ sugárúton, a Mallon a II. Erzsébet brit uralkodó trónra lépésének 70. évfordulója alkalmából tartott hagyományos zászlós díszszemlén (Trooping the Colour) 2022. június 2-án. A platinajubileum alkalmából június 2-5. között utcabálokkal és látványos parádékkal köszöntik a 96 éves királynõt, aki édesapja, VI. György király halálának napján, 1952. február 6-án lépett az Egyesült Királyság trónjára. MTI/AP/PA/Andrew Matthews Fotó: Andrew Matthews
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lajos herceg nem először mosolyogtatja meg a világot. Testvéreivel ellentétben ő kifejezetten lázadó típus, aki mindig, minden körülmények között hangot ad a nemtetszésének – írja a Coloré.

A múlt hétvégi jubileumi parádé a királynő 70 éves uralkodásának állított emléket, amelyen rengeteg táncos, artista, művész, sportoló, híresség és katona vett részt. Ám a show-t így is a kis Lajos vitte el, aki szemmel láthatóan kicsit sem élvezte – az amúgy nagyon is látványos – felvonulást, pedig ő és családja a Buckingham-palota előtt felállított királyi páholyból nézték végig a felvonulást.

Az első sorban ült Vilmos, Katalin, Kamilla, Károly és a hercegi pár három gyermeke: Lajos, György és Sarolta, akik közül a két idősebb jól nevelten ülte végig az ünnepséget, de a legkisebb egy percig sem bírt magával – meséli az oldal.

Mivel nem volt kivel rosszalkodnia, édesanyját, Katalint szemelte ki, és úgy döntött, hogy az ő bosszantásával fogja „túlélni” azt a néhány órát. Valószínűleg akkor még ő sem gondolta volna, hogy az év egyik legviccesebb videója és még viccesebb mémjei születnek majd a csínytevéseiből.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Vilmos cambridge-i herceg, a brit trónörökös elsőszülött fiának és Katalin cambridge-i hercegnőnek a gyermekei: György, Lajos hercegek és Sarolta hercegnő egy hintóban a londoni királyi rezidenciához, a Buckingham-palotához vezető sugárúton, a Mallon a II. Erzsébet brit uralkodó trónra lépésének 70. évfordulója alkalmából tartott hagyományos zászlós díszszemlén (Trooping the Colour) 2022. június 2-án (Fotó: MTI/AP/PA/Andrew Matthews)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.