Gyilkosággal vádolt világsztár érkezik hazánkba forgatni

Folyamatosan dolgozik Alec Baldwin.

Forrás: Ripost2022. 08. 12. 9:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alec Baldwin és Olga Kurylenko nemrég a Jesse V. Johnson rendezésében készülő Chief Of Station című kémfilmben kaptak főszerepet – olvasható a Ripost cikkében.

A George Mahaffey forgatókönyvíró által készített film Európa szerte fog játszódni, és még idén elkezdik a forgatásokat Budapesten.

 Vagyis Alec Baldwin és Olga Kurylenko is hamarosan ellátogat hazánkba.

A Chief of Stationban Baldwin egy volt CIA-főnököt fog játszani, aki miután megtudja, hogy a felesége halála nem baleset volt, kénytelen visszatérni a kémkedés világába, összefogni ellenfeleivel és egy szélhámos ügynökkel (Kurylenko játssza), hogy felderítsen egy összeesküvést, amely megkérdőjelez mindent, amit tudni vélt - írja a Deadline. 

Alec Baldwin egyébként azóta is rendszeresen dolgozik, hogy Rust című filmje forgatásán egy kellékfegyverrel véletlenül megölte a film operatőrét, Halyna Hutchinst. 

A legfrissebb információk szerint Mamie Mitchell, Alec Baldwin és más producerek ellen indított per tárgyalását szeptember 28-ra halasztották. Michael E. Whitaker bíró azért helyezte át a tárgyalás időpontját, hogy a felperesnek lehetősége és ideje legyen módosított keresetet benyújtani.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Alec Baldwin (Forrás: Flickr)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.