Harry és Meghan Angliába látogat, de a királyi család nem fogadja őket tárt karokkal

A pár egy jótékonysági esemény miatt látogat Európába, de a királyi családdal vélhetően nem találkoznak majd – írja a Hirado.hu.

Forrás: Hirado.hu2022. 08. 16. 16:31
HARRY herceg; MEGHAN hercegnõ
Hága, 2022. április 16. Harry, Sussex hercege, a brit trónörökös, Károly walesi herceg másodszülött fia és felesége, Meghan, Sussex hercegnõje a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó Invictus Games nemzetközi sportrendezvény egyik versenyén Hágában 2022. április 16-án. MTI/EPA/ANP/Remko De Waal Fotó: Remko De Waal
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár felcsillant némi remény, hogy a sussexi pár és Camridge hercege és hercegnéje újra találkozik – miután hivatalosan is bejelentették Harry és Meghan európai látogatását – erre úgy tűnik, semmi esély. A bennfentes információk szerint azonban a királyi családból kilépő házaspár hiába várja Vilmos herceg vagy éppen a királynő invitálását, az ötórai teára sem fogják meghívni őket.

Sussex hercege és hercegnéje szeptemberben az Egyesült Királyságba és Németországba látogat, hogy részt vegyenek néhány szívükhöz közel álló jótékonysági rendezvényen, a család azonban nem várja őket tárt karokkal -írja a Yahoo cikke.

Sokan abban reménykedtek, hogy a pár legutóbbi látogatása után most talán lesz idő arra, hogy Harry és nagymamája, II. Erzsébet több időt töltsenek együtt a legutóbbi 1tíz percnél, még arra sem látszik sok esély, hogy esetleg bátyja, Vilmos áthívja öccsét egy ebédre.

A két testvér között továbbra sem rendeződött a nézeteltérés, és állítólag Vilmos még nincs rá kész, hogy megbocsásson Harrynek.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Harry, Sussex hercege, a brit trónörökös, Károly walesi herceg másodszülött fia és felesége, Meghan, Sussex hercegnője a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó Invictus Games nemzetközi sportrendezvény egyik versenyén Hágában 2022. április 16-án. (Fotó: MTI/EPA/ANP/Remko De Waal)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.