időjárás 2°C Melinda , Vivien 2023. december 2.
logo

Harry és Meghan Angliába látogat, de a királyi család nem fogadja őket tárt karokkal

Forrás: Hirado.hu
2022.08.16. 16:31
Harry és Meghan Angliába látogat, de a királyi család nem fogadja őket tárt karokkal

A pár egy jótékonysági esemény miatt látogat Európába, de a királyi családdal vélhetően nem találkoznak majd – írja a Hirado.hu.

Bár felcsillant némi remény, hogy a sussexi pár és Camridge hercege és hercegnéje újra találkozik – miután hivatalosan is bejelentették Harry és Meghan európai látogatását – erre úgy tűnik, semmi esély. A bennfentes információk szerint azonban a királyi családból kilépő házaspár hiába várja Vilmos herceg vagy éppen a királynő invitálását, az ötórai teára sem fogják meghívni őket.

Megrengeti a koronát Harry hercegék döntése

A sok évszázados brit monarchia létét is veszélybe sodorhatja Harry herceg és Meghan hercegné döntése, miszerint lemondanak a királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepükről.

Sussex hercege és hercegnéje szeptemberben az Egyesült Királyságba és Németországba látogat, hogy részt vegyenek néhány szívükhöz közel álló jótékonysági rendezvényen, a család azonban nem várja őket tárt karokkal -írja a Yahoo cikke.

Sokan abban reménykedtek, hogy a pár legutóbbi látogatása után most talán lesz idő arra, hogy Harry és nagymamája, II. Erzsébet több időt töltsenek együtt a legutóbbi 1tíz percnél, még arra sem látszik sok esély, hogy esetleg bátyja, Vilmos áthívja öccsét egy ebédre.

A két testvér között továbbra sem rendeződött a nézeteltérés, és állítólag Vilmos még nincs rá kész, hogy megbocsásson Harrynek.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Harry, Sussex hercege, a brit trónörökös, Károly walesi herceg másodszülött fia és felesége, Meghan, Sussex hercegnője a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó Invictus Games nemzetközi sportrendezvény egyik versenyén Hágában 2022. április 16-án. (Fotó: MTI/EPA/ANP/Remko De Waal)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.