Kornélia 2024. március 3.
logo

Tom Cruise a túrázók szeme láttára vetette le magát egy szikláról + videó

Forrás: Hirado.hu
2022.08.05. 15:41 2022.08.05. 16:02
Tom Cruise a túrázók szeme láttára vetette le magát egy szikláról + videó

A színész épp egy kaszkadőrjelenetet forgatott Angliában, ahol keresztezte egy kiránduló pár útját – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Nem mindennapos, hogy a hegyen, túrázás közben épp Tom Cruise-ba botlunk bele, az meg végképp ritka, hogy még bocsánatot is kér, amiért megzavarja a békés kirándulásunk.

Sarah és Jason Haygarth azonban éppen így járt! A páros az Északnyugat-Angliában található Lake District nemzeti parkban kirándult, amikor egy helikopter leszállt a High Crag hegy fennsíkján, melyből a Mission Impossible sztárja szállt ki.

Tom odalépett a párhoz és elnézést kért a zajos érkezéséért, és megdicsérte a túrázók kutyáját. Tom egyébként ejtőernyős- felszerelésben érkezett, és mint kiderült, egy kaszkadőrjelenetet forgatott. A pár épp csak annyit tudott kérdezni Tomtól, hogy tényleg le fog-e ugrani a szikláról, melyre Cruise csak annyit mondott, „viszlát, srácok”, és már a mélybe is vetette magát.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Tom Cruise (Fotó: MTI/AP/Kirsty Wigglesworth)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.