Tóth Gabi váratlanul lemondta a mai koncertjét

A Városligetben, a mentőnapon lépett volna fel – írja az Origó.

Forrás: Origo2022. 08. 27. 13:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Gabi beteg lett, ezért nem tud ott lenni az eseményen. Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán szombat délelőtt, a fellépés napjának délelőttjén bejelentkezve azt mondta: „Sziasztok, annak ellenére, hogy nagyon készültünk, Csóka Peti gitárosommal próbáltunk is a mai eseményre, sajnos nem tudok részt venni a városligeti mentőnapon, ugyanis nagyon megfáztam, a hangszálaim sem úgy viselkednek, ahogy kellene” – mondta rekedtes hangon Tóth Gabi.

Hozzátette, hogy a férje és Vastag Csaba is kint lesznek a Városligetben, és mindenkit arra buzdít, hogy menjenek el, mert az újraélesztést is meg lehet tanulni. „Nagyon sajnálom, hogy nem lehetek ott, de lélekben veletek leszek” – üzente.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Tóth Gabi (Forrás: Facebook)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.