időjárás 14°C Amália 2022. október 7.
logo

Brazil küzdősportban nyert versenyt a brit színész

Forrás: MTI
2022.09.21. 13:02 2022.09.21. 13:34
Brazil küzdősportban nyert versenyt a brit színész

Hardy szeptember 17-én nevezett be egy brazil dzsúdzsucuversenyre az angliai Milton Keynes-ben egy helyi sportcsarnokban. 

A The Direct nevű weboldal megtalálta Hardy egyik ellenfelét, aki felidézte, hogy kissé lámpalázas lett, amikor meglátta, kivel kell majd küzdenie, de elmondása szerint a brit sztár azt mondta neki: felejtsd el, ki vagyok, csak tedd azt, amit amúgy is tennél.

A Venom, A sötét lovag: Felemelkedés, az Eredet és a Mad Max – A harag útja című filmek sztárja nemcsak részt vett, hanem győzelmet is aratott a második legmagasabb rangú – kék öves – kategóriában.

A sportesemény szervezőinek szóvivője elmondta: nagyon örültek, hogy Tom Hardy velük versenyzett. Hozzátette, mindenki felismerte a színészt, amikor megjelent, de ő nagyon szerényen viselkedett, és készségesen fényképezkedett az emberekkel.

 

Borítókép: Tom Hardy brit színészről a Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road) című film egyik jelenetében (Fotó: MTI/EPA/Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.