Brazil küzdősportban nyert versenyt a brit színész

A Venom és a Mad Max sztárja Angliában tette próbára dzsúdzsucutudását.

Forrás: MTI2022. 09. 21. 13:02
Hardy, Tom
Cannes, 2015. május 15. A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál által 2015. május 14-én közreadott felvétel Tom Hardy brit színészrõl a Mad Max - A harag útja (Mad Max: Fury Road) címû film egyik jelenetében. Az alkotást a versenyen kívüli szekcióban mutatják be. (MTI/EPA/Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál) Fotó: Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hardy szeptember 17-én nevezett be egy brazil dzsúdzsucuversenyre az angliai Milton Keynes-ben egy helyi sportcsarnokban. 

A The Direct nevű weboldal megtalálta Hardy egyik ellenfelét, aki felidézte, hogy kissé lámpalázas lett, amikor meglátta, kivel kell majd küzdenie, de elmondása szerint a brit sztár azt mondta neki: felejtsd el, ki vagyok, csak tedd azt, amit amúgy is tennél.

A Venom, A sötét lovag: Felemelkedés, az Eredet és a Mad Max – A harag útja című filmek sztárja nemcsak részt vett, hanem győzelmet is aratott a második legmagasabb rangú – kék öves – kategóriában.

A sportesemény szervezőinek szóvivője elmondta: nagyon örültek, hogy Tom Hardy velük versenyzett. Hozzátette, mindenki felismerte a színészt, amikor megjelent, de ő nagyon szerényen viselkedett, és készségesen fényképezkedett az emberekkel.

 

Borítókép: Tom Hardy brit színészről a Mad Max – A harag útja (Mad Max: Fury Road) című film egyik jelenetében (Fotó: MTI/EPA/Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.