időjárás 15°C Amália 2022. október 7.
logo

Fásy Ádám elárulta, hány évesnek érzi magát

2022.09.15. 18:49
Fásy Ádám elárulta, hány évesnek érzi magát

Fásy Ádám 70 évesen is szívvel-lélekkel járja az országot rendezvényeivel, és ameddig van rá igény, nem is szeretné befejezni.

Járjuk az országot, és nagyon sok embert meg tudunk szólítani. Nagyon-nagy öröm számunkra, hogy szeretettel, tisztelettel vesznek körül minket az emberek, bármerre megyünk, határokon belül és kívül, a Felvidéktől kezdve Kárpátaljáig, a Vajdaságban, Erdélyben, mindenütt, ez nagy boldogság. Arra tettük fel immár harminc éve az életünket, hogy embereket szórakoztassunk, és tegyük boldoggá a napjukat, amikor ellátogatnak egy koncertünkre – árulta el a Metropolnak Fásy Ádám, akinek a nevével fémjelzett Harcsapaprikás Főző Fesztivált éppen 10. alkalommal rendezték meg Tiszacsegén. Idén 160 csapat vett részt rajta, és sztárfellépőkből sem volt hiány. A mulatós sztár szerint a koronavírus nem vette el az emberek kedvét a rendezvényektől, sőt, inkább megnőtt rájuk az igény.

 

Mindenki azt gondolta, hogy ezek a nagy fesztiválok, rendezvények, zenés műsorok egy kicsit vissza fognak szorulni, de nem így történt. Még jobban vágynak az emberek a szabadságra. Isten úgy teremtette az embereket, hogy közösséget alkossanak és együtt örüljenek a napnak, a szépségnek, a helynek, a gasztronómiának. A magyar embereknek amúgy is különlegessége, hogy nagyon szeretik a zenét és nagyon szeretnek mulatni

 

– fejtette ki a műsorvezető, aki végigjárta mind a 160 csapatot. Nevetve hozzátette, hogy azért mindenkivel nem kóstol pálinkát, mert azt nem bírná. Bár saját bevallása szerint jól szolgál az egészsége és jóval fiatalabbnak érzi magát a valódi koránál, mégis elgondolkodott már azon, hogy átadja a stafétát.

 

Voltak időszakok, amikor azt mondtam, lehet, hogy abba kéne hagyni, vagy esetleg átadni a stafétabotot másnak, de annyira szeretik az emberek a zenei rendezvényeinket. Nálunk megjelenik a pop, rock, mulatóstól kezdve minden műfaj, mindenkit kielégítünk zeneileg. Addig, amíg az emberek kérik és tömegek mozdulnak meg, nehezen hagyjuk abba. Van egy kötelességünk, ha az Isten megteremtette ezt a lehetőséget, akkor ezzel élni kell és nem szabad feladni. Nem tudom, mikor fogom abbahagyni, bár a korom miatt abba kellene, de igazából ötven évesnek érzem magam

 

– vallotta meg a 70 éves énekes. A Fásy família az ő ötleteit megvalósítva szervezi a rendezvényeiket.

Fotó: Fásy Ádám lányával, Zsüliettel Forrás: Bors 

 

A családommal nagyon sok időt töltök együtt, hisz ők a vállalkozásomnak a része. Én vagyok az őrült a családban, aki kitalál dolgokat, ők pedig, akik végrehajtják. Lányom, Zsüliett és a feleségem is szervezi a rendezvényeinket. Zsüliett vágó-rendező is, ő készíti a filmeket, ez egy családi vállalkozás

 

– mesélte büszkén Fásy Ádám.

A Ripost cikke IDE, míg a Metropol által készített teljes anyag IDE kattintva olvasható el.

Borítókép: Fásy Ádám a 2016-os Miss Universe Hungary döntőjének közvetítése előtt a televízióban (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.