Fásy Ádám elárulta, hány évesnek érzi magát

Fásy Ádám 70 évesen is szívvel-lélekkel járja az országot rendezvényeivel, és ameddig van rá igény, nem is szeretné befejezni.

2022. 09. 15. 18:49
Fásy Ádám
Budapest, 2016. november 20. Fásy Ádám a Miss Universe Hungary döntõjének közvetítése elõtt a TV2 stúdiójában 2016. november 20-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Járjuk az országot, és nagyon sok embert meg tudunk szólítani. Nagyon-nagy öröm számunkra, hogy szeretettel, tisztelettel vesznek körül minket az emberek, bármerre megyünk, határokon belül és kívül, a Felvidéktől kezdve Kárpátaljáig, a Vajdaságban, Erdélyben, mindenütt, ez nagy boldogság. Arra tettük fel immár harminc éve az életünket, hogy embereket szórakoztassunk, és tegyük boldoggá a napjukat, amikor ellátogatnak egy koncertünkre – árulta el a Metropolnak Fásy Ádám, akinek a nevével fémjelzett Harcsapaprikás Főző Fesztivált éppen 10. alkalommal rendezték meg Tiszacsegén. Idén 160 csapat vett részt rajta, és sztárfellépőkből sem volt hiány. A mulatós sztár szerint a koronavírus nem vette el az emberek kedvét a rendezvényektől, sőt, inkább megnőtt rájuk az igény.

 

Mindenki azt gondolta, hogy ezek a nagy fesztiválok, rendezvények, zenés műsorok egy kicsit vissza fognak szorulni, de nem így történt. Még jobban vágynak az emberek a szabadságra. Isten úgy teremtette az embereket, hogy közösséget alkossanak és együtt örüljenek a napnak, a szépségnek, a helynek, a gasztronómiának. A magyar embereknek amúgy is különlegessége, hogy nagyon szeretik a zenét és nagyon szeretnek mulatni

 

– fejtette ki a műsorvezető, aki végigjárta mind a 160 csapatot. Nevetve hozzátette, hogy azért mindenkivel nem kóstol pálinkát, mert azt nem bírná. Bár saját bevallása szerint jól szolgál az egészsége és jóval fiatalabbnak érzi magát a valódi koránál, mégis elgondolkodott már azon, hogy átadja a stafétát.

 

Voltak időszakok, amikor azt mondtam, lehet, hogy abba kéne hagyni, vagy esetleg átadni a stafétabotot másnak, de annyira szeretik az emberek a zenei rendezvényeinket. Nálunk megjelenik a pop, rock, mulatóstól kezdve minden műfaj, mindenkit kielégítünk zeneileg. Addig, amíg az emberek kérik és tömegek mozdulnak meg, nehezen hagyjuk abba. Van egy kötelességünk, ha az Isten megteremtette ezt a lehetőséget, akkor ezzel élni kell és nem szabad feladni. Nem tudom, mikor fogom abbahagyni, bár a korom miatt abba kellene, de igazából ötven évesnek érzem magam

 

– vallotta meg a 70 éves énekes. A Fásy família az ő ötleteit megvalósítva szervezi a rendezvényeiket.

Fotó: Fásy Ádám lányával, Zsüliettel Forrás: Bors 

 

A családommal nagyon sok időt töltök együtt, hisz ők a vállalkozásomnak a része. Én vagyok az őrült a családban, aki kitalál dolgokat, ők pedig, akik végrehajtják. Lányom, Zsüliett és a feleségem is szervezi a rendezvényeinket. Zsüliett vágó-rendező is, ő készíti a filmeket, ez egy családi vállalkozás

 

– mesélte büszkén Fásy Ádám.

A Ripost cikke IDE, míg a Metropol által készített teljes anyag IDE kattintva olvasható el.

Borítókép: Fásy Ádám a 2016-os Miss Universe Hungary döntőjének közvetítése előtt a televízióban (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.