Megindító sorokkal búcsúzott nagymamájától Harry herceg

A herceg szívhez szóló személyes búcsúját minden rajongó megkönnyezte – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Híradó.hu2022. 09. 13. 16:32
II. ERZSÉBET; FÜLÖP herceg; Harry herceg; Meghan hercegnõ
Windsor, 2019. május 8. A Buckingham-palota által közreadott kép II. Erzsébet brit királynõrõl (k) és férjérõl, Fülöp edinburghi hercegrõl (b), Harry sussexi hercegrõl, a brit trónörökös másodszülött fiáról (b2) és feleségérõl, Meghan sussexi hercegnõrõl (j) újszülött gyermekükkel a windsori kastélyban 2019. május 8-án. Jobbról a második Meghan édesanyja, Doria Ragland. A május 6-án, 3260 gramm súllyal született fiúgyermek a hetedik a brit trónutódlási sorban. MTI/EPA/SussexRoyal/Buckingham-palota/Chris Allerton Fotó: Chris Allerton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynő az embereknek a brit trón uralkodója volt, de Harrynek a legkedvesebb nagymamája, akinek elvesztése mély fájdalommal töltötte el. A herceg megható közleményben búcsúzott a királynőtől.

Nagymamám, Őfensége, a királynő életét ünnepelve – és elvesztését gyászolva – mindannyiunknak eszünkbe jut, hogy milyen iránytű volt ő oly sokak számára a szolgálat és a kötelesség iránti elkötelezettségében

 – kezdte Harry, aki világszerte csodált és tisztelt vezetőnek nevezte a néhai uralkodót, akinek rendíthetetlen kegyelme volt.

Nagyi, a végtelen szomorúság közepette örökké hálás leszek minden pillanatért, amit veled tölthettem. A legkorábbi gyermekkori emlékeimtől kezdve azon át, hogy először láttál főparancsnokként, egészen az első pillanatig, amikor találkoztál drága feleségemmel és megölelted szeretett dédunokáidat. Nagy becsben tartom a veled töltött időmet. Már most nagyon hiányzol.

Múlthét csütörtökön hunyt el II. Erzsébet királynő, az Egyesült Királyság uralkodója nyári rezidenciáján, a skóciai Balmoral-kastélyban. Miután az orvosok megállapították, hogy a királynő állapota rohamosan romlik, a családtagok a birtokra siettek, azonban nem ért oda mindenki időben – írja a Híradó.hu.

Harry herceg Londonból sietett Balmoralba, de csak este 8 óra körül érkezett meg, közel másfél órával azután, hogy bejelentették a nyilvánosság előtt a királynő halálát.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: A Buckingham-palota által közreadott kép II. Erzsébet brit királynőről (középen) és férjéről, Fülöp edinburghi hercegről (balra), Harry sussexi hercegről, a brit trónörökös másodszülött fiáról (balra a második) és feleségéről, Meghan sussexi hercegnőről (jobbra) újszülött gyermekükkel a windsori kastélyban 2019. május 8-án (Fotó: MTI/EPA/SussexRoyal/Buckingham-palota/Chris Allerton)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.