Beckhamék óriás borospincét, szaunát és tavat építenek

David és Victoria Beckham cotswolds-i birtokukon óriási építkezésbe kezd: egy 177,5 négyzetméteres borospince, kibővített garázs, saját szauna és egy mesterséges tó is a terv része – írja a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 01. 23. 9:24
BECKHAM, Victoria; BECKHAM, David; BECKHAM, Brooklyn
David Beckham feleségével, Victoria Beckham divattervezővel és Brooklyn fiukkal a GQ Magazin Év férfija díjainak kiosztóján Londonban 2019. szeptember 3-án Fotó: Facundo Arrizabalaga Forrás: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zöld utat kapott a helyi hatóságoktól Beckhamék terve. A korábbi angol válogatott futballista és divattervező neje igencsak felsrófolja majd a 6 millió fontos (2,4 milliárd Ft) otthona értékét, ha megvalósítja az nagyratörő elképzelését.

Először ugyan csak egy 81 négyzetméteres pincét akartak, de aztán meggondolták magukat, és tágasabbra szabták, ahol akár 7000 palack bor is elfér majd. Ráadásul a garázs kibővítésével jut majd hely David négy újabb luxusjárművének is.

Sőt, egy saját szauna és egy nagy tó – amelyen segy kis sziget is úszna – kialakítását is beütemezték. Mivel a szomszéd telkeket nem zavarja majd az építkezés, ezért a helyi hatóságok már rá is bólintottak. Három éven belül kell hozzákezdeniük a tulajdonosoknak.

David Beckham feleségével, Victoria Beckham divattervezővel és Brooklyn fiukkal a GQ Magazin Év férfija díjainak kiosztóján Londonban 2019. szeptember 3-án
Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A környékbelieket és a természetvédőket egyébként leginkább a 4170 négyzetméteres tó aggasztja, amely szerintük károsan befolyásolhatja a vadon élő állatok életét. Annyit már sikerült elérniük, hogy motorcsónakot nem lehet majd használni a vízen, így ha Beckhamék el akarnak jutni a szigetecskére, evezniük kell.

Az eredeti cikk, benne további képekkel a Beckham-családról ITT található.

Victoria Beckhamet komoly diétára fogták

Victoria Beckham egyik szenvedélye, a halfogyasztás oda vezetett, hogy vére mára veszélyes mértékű higanyt tartalmaz. A higanymérgezés igen veszélyes az emberi szervezetre – írta a borsonline.hu decemberben.

A mindig irigylésre méltóan karcsú pop- és divatikon, Victoria Beckham épp annak köszönheti kirobbanó formáját, ami most az egészségét veszélyeztette: az, hogy leginkább halakon és zöldségeken él. Az énekesnőből lett divattervező azonban most kénytelen változtatni étkezési szokásain, ugyanis kiderült vérében határértéken felüli mérgező higany található.

A teljes cikk ITT olvasható.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.