Détár Enikő soha többé nem akar férjhez menni

A színésznő nem szeretne többé férjhez menni, jelenlegi kedvesével, Péterrel azonban nagyon boldog kapcsolatban élnek.

Forrás: RIPOST.HU2021. 02. 27. 20:24
Dtr Enik
Budapest, 2018. március 14. Détár Enikő a Talpra, magyar! rockmusical főpróbáján a Papp László Budapest Sportarénában 2018. március 14-én. Az előadást Szurdi Miklós rendezésében március 15-én mutatják be. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színésznő nem szeretne többé férjhez menni, jelenlegi kedvesével, Péterrel azonban nagyon boldog kapcsolatban élnek. Détár Enikő nem bánná, ha párja egy eljegyzési gyűrűvel lepné meg őt az 57. születésnapján, amit február 26-án ünnepel. A színésznőt rengetegen felköszöntötték, de ő csak a kerek évszámokat szokta megünnepelni – olvasható a Ripost cikkében.

Détár Enikő a Talpra, magyar! rockmusical főpróbáján a Papp László Budapest Sportarénában 2018. március 14-én.
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Annak viszont örülne, ha a kedvese romantikus ajándékot adna neki, az viszont biztos, hogy többé nem menne férjhez.

„Ha Péter gyűrűvel lepne meg a születésnapomon, akkor azt biztosan boldogan húznám fel az ujjamra és büszkén viselném, de az anyakönyvvezetőig soha nem jutnánk el!” – mondta el a Blikknek Détár Enikő.

A színésznő a kerek születésnapjait óriási bulival szokta ünnepelni, három év múlva is így tesz majd. „A negyvenedik születésnapomat még a gyermekeim édesapja szervezte nekem, ami csodálatos volt, az ötvenedik születésnapomat viszont már én szerveztem saját magamnak, ami szintén nagyon jól sikerült. Pedig akkor már volt a válás is és minden, de Péter már pont az életemben volt, ugyan a nyilvánosság számára még félig titokban, de az a születésnap is csodálatosra sikerült. Meghívtam mindenkit, akiről úgy gondoltam, hogy jó, hogy a közelemben vannak, és buliztunk egy hatalmasat” – fogalmazott.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.