Érkezik a Zorall új nagylemeze, a Viszkissel forgattak klipet + videó

A banda első albumát készítette el a korábban Omen, P. Box és Szfinx zenekarokat erősítő Koroknai Árpáddal.

Forrás: MW2020. 09. 15. 13:43
Barbar Attila
Dunaújváros, 2018. július 13. Barbaró Attila a Zorall együttes koncertjén a dunaújvárosi Rockmaraton fesztiválon 2018. július 12-én. MTI Fotó: Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Viszkisként elhíresült, már jó ideje azonban keramikusként dolgozó Ambrus Attilával forgatta le első lemezelőzetes videoklipjét a Zorall zenekar – írja a HammerWorld.

Barbaró Attila gitáros a következőket mondta az új felállásról és az Ambrus Attilával készült klipről: „Egy ideje már próbáltunk Korival, de a színpadi kémiát a vírus miatt még nem tudtuk tesztelni. A forgatáson a zenekari jelenetek során már érezhető volt, hogy komoly energiák fognak felszabadulni az élő koncerteken!”

Az új klipben a Viszkis egy szerelmi csalódás miatt neki indul a budapesti éjszakának. Jó néhány ital után, céltalanul bolyong a városban, szívecskét tetovált és még egy motoros csapathoz is becsatlakozik! Ambrus Attila – mint keramikus – a fesztiválokon is kint szokott lenni, mi is így ismertük meg. Azonnal igent mondott, mikor megkerestük.”

A szeptember 18-án megjelenő Fémforgácsok 11 dalt tartalmaz majd, a jól ismert ötvözetek mellett ezúttal 4 saját szerzemény is helyet kapott a lemezen. Az új tételek egyike Petőfi Sándor ‘Füstbe ment terv’ című versének megzenésítése. Ezt az anyagot is – a Presszó Metal lemezhez hasonlóan – Závodi Gáborral rögzítette a zenekar, a lemezborítót pedig Gróf Balázs készítette.

Végül itt az Ezüst eső, egy friss dal, ami az utolsó beharangozó a pénteki lemezmegjelenés előtt:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.