Ez történt Demjén Ferenccel közvetlenül a védőoltás beadása után

A legendás énekes megkapta a Covid elleni első védőoltását, és végre fellélegezhetett. Ismét energikus, reményekkel teli, lovagolni akar, és persze zenélni mindhalálig. Gőzerővel készül a Demjén 75 jubileumi koncertsorozatra.

Forrás: RIPOST.HU2021. 03. 05. 18:47
null
Demjén Ferenc megkapta a koronavírus elleni védőoltást. Forrás: MW/BORS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Demjén Ferenc feleségével, Rebeccával kézen fogva érkezett a Szigetvári Városi Kórház elé csütörtök reggel, hogy megkapja a koronavírus elleni első védőoltását, ami meg sem kottyant neki. A zenész által oly régóta várt napon a Bors is jelen volt.

„Nagyon vártam már ezt a napot, meg sem éreztem a szúrást. Bevallom, az otthon, ma­gam által beadott inzulininjekcióimat sokkal jobban érzem, na az kellemetlen. Ez ahhoz képest semmi sem volt, nagyon megkönnyebbültem” – mondta a lapnak a zenész, aki boldog, hogy megkapta az ol­tást, és szeretne másokat is erre bátorítani. Rózsi ugyanis májusra 15-re kitűzte az évben az első, margitszigeti koncertjének dátumát, és szeretné, ha ott már hömpölygő tömeg előtt énekelhetne.

Demjén Ferenc megkapta a koronavírus elleni védőoltást.
Fotó: MEDIAWORKS/BORS

„Mindenkit szeretnék arra buzdítani, hogy minél előbb ol­tassa be magát, ugyanis ez az egyetlen lehetőségünk, hogy újrainduljon az életünk. Látjuk, hogy aki még nincs beoltva és megkapja a vírust, mennyire súlyos dolgokon megy át, senki ne akarja ezt magának, és másnak se! Nem beszélve arról, hogy nagy valószínűséggel a koncertekre is csak oltási igazolással lehet majd bejutni!”

Demjén Ferenc megkapta az oltást

A zenészlegenda a kényszerpihenőről és a mindennapjairól is mesélt. Színpad nélkül ugyanis számára is 180 fokot fordult az élet…

„Szerencsénk van, mert itt nem messze Szigetvártól van egy szép birtokunk, és a járvány kezdetekor a fővárosból leköltöztünk ide. Itt egy paradicsomban vagyunk rengeteg fával, állattal, s persze feladat is akad számunkra bőven a nejemmel, ugyanis nem egyszerű mindezt rendben tartani. Ha tehetem, kora délutánig szoktam aludni, mert éjszakai bagoly vagyok, és sokáig tévézek, híreket böngészek vagy zenélek” – mesélte Rózsi, aki úgy érzi, az elmúlt évtizedek fáradalmait is kipihente már az elmúlt évben, s már hiányolja a barátait is.

„Mi nagyon jól elvagyunk a nejemmel, Rebeccával kettecskén, de azért már jó lenne összeülni a kollégákkal, barátokkal is és egy jót beszélgetni, nem csak folyton telefonálni. Hiányoznak az önfeledt pillanatok, ugyanis én még egyáltalán nem érzem öregnek és fáradtnak magam. S ameddig a közönség tapsol, s ameddig én a színpadon jól érzem magam, nem fáj semmim, addig énekelni fogok! De ha először megérzem, hogy nem kellek, vagy már nevetséges öreg vagyok, akkor lassítok” – morfondírozott az énekes, aki nem tűzött ki maga elé évszámot, most úgy érzi, még jó pár év zenélés benne van a pakliban.

Optimizmusa pedig nem csoda, hiszen egy váll- és egy csípőműtétből is sikeresen felépült az elmúlt években.

„Már teljesen jól vagyok. Fémimplantátum van a karomban és a csípőmben is, de már nagyon jól működöm. S ha most még kell is egy kis idő, a terveim közt van még két lovat venni a közeljövőben, és a későbbiekben lóhátra ülni” – tette hozzá Rózsi, aki addig is türelemmel várja az április eleji, második oltását.

A cikk teljes tartalma ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.