Ezek Katalin hercegné legbizarrabb étkezési szokásai

Bár Katalin hercegné leginkább a hagyományos ízeket kedveli, azért van néhány furcsa étkezési szokása is.

Forrás: mindmegette.hu2020. 09. 16. 13:54
Katalin hercegn
Iszlámábád, 2019. október 15. Katalin cambridge-i hercegné, Vilmos cambridge-i hercege felesége az iszlámábádi elnöki palotában 2019. október 15-én. A brit hercegi pár ötnapos látogatáson tartózkodik Pakisztánban. MTI/EPA/Pool/Arthur Edwards Fotó: Arthur Edwards
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

KÍVÁNÓSSÁG A TERHESSÉG ALATT

Előfordul, hogy terhesség alatt a kismamák különösen megkívánnak egy-egy fogást, aminek egyszerűen nem tudnak ellenállni. Mialatt Katalin György herceggel volt várandós, állítólag folyton vegetáriánus curry-t evett, amit a helyi étteremből szerzett be. Sőt, egyes royal-pletykák szerint a hercegné ebben az időszakban jó néhányszor falatozott kovászos uborkával megpakolt pirítós kenyeret is.

IMÁDJA AZ OLÍVABOGYÓT

Amikor a hercegné 2018-ban a Great Ormond Street Kórházban meglátogatta a beteg gyerekeket, egyiküknek elárulta, hogy amikor kicsi volt, rengeteg olívabogyót megevett. Sőt, a Daily Mail szerint lánya, Charlotte hercegnő is pont ugyanannyira imádja az olívát, mint az anyukája.

ALGÁS SMOOTHIE-VAL INDÍTJA A REGGELT

A MailOnline szerint kelkáposztából, római salátából, algából, matchából, spenótlevélből, korianderből és fekete áfonyából készíti a zöld turmixot, amit minden reggel elfogyaszt.

SZERETI A FALLOSZKAGYLÓT

Katalin és Vilmos herceg sosem félnek megkóstolni új ízket. Kanadai látogatásuk során például falloszkagylót kóstoltak mustáros szósszal – és a hercegné imádta!

ÉJJELI TORTASÜTÉS

Nem titok, hogy Katalin imád sütni-főzni, főleg a gyerekeinek. A Berry Royal Christmas című filmben azt is elárulta, hogy a kicsik szülinapi tortáját általában éjjel készíti el. „Imádok tortát sütni. Afféle hagyomány lett, hogy éjfélig fent maradok és tortát készítek. Imádom!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.