Februárban érkezhet a magyar mozikba a Lelki ismeretek

A Fórum Hungary forgalmazó közleménye szerint amennyiben a magyar mozik nyitva lesznek, február 18-án debütál hazánkban a Pixar animációja, a Lelki ismeretek, amihez megérkezett a harmadik szinkronos trailer is – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 14. 16:44
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pete Docter (a Szörny Rt., a Fel!, és az Agymanók kétszeres Oscar-díjas alkotója) rendezésében készült Lelki ismeretek főhőse egy középiskolai zenetanár, aki arról álmodik, hogy dzsesszzenész lesz.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

De mielőtt célját elérhetné, egy baleset miatt a lelke elválik a testétől és egy olyan helyre kerül, ahol a lelkek szemináriumi képzéseken vesznek részt, mielőtt egy újszülött gyermek testébe költöznének.

Mivel vissza akar jutni a saját testébe, szüksége van egy másik lélek segítségére, de a viszontagságok közepette azt is felfedezi, hogy mi az élet igazi értelme.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.