Hátrányos helyzetű gyerekeknek ajánlaná fel nyereményét Erdei Zsolt

Egy kihívás keretein belül 12 hetes életmódváltásra adja a fejét az egykori félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, Erdei Zsolt. A kihívás nyereményét, 1 millió forintot – amennyiben ő lesz a győztes – a nehéz sorsú, de tehetséges gyerekek megsegítésére ajánlja fel – olvasható a Szabad Föld cikkében.

Forrás: SZABADFOLD.HU2021. 02. 07. 17:46
Erdei Zsolt
Budapest, 2017. április 19. Erdei Zsolt elnök a Magyar Ökölvívó Szakszövetség sajtóreggelijén a fõvárosi Vigadó Éttreremben 2017. április 19-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsolt elmondása szerint háromgyerekes családapaként, edzőként igen nehéz reform-életet élni, és tartani az ideális testsúlyt. Talán ez lehet az oka, hogy az évek alatt pár kilót felszedett, ettől szeretne elköszönni a kihívás 12 hete alatt – vallotta be a kétszeres világbajnok.

A versenyidőszakban persze mindig könnyű volt leadni a felesleges kilókat, radikális módszerekkel és rengeteg sporttevékenységgel. A hétköznapi élet azonban nem erről szól.

Bocsi Viki a kihívás elindítója, életmód-tanácsadó elárulta, hogy a kihívás során Zsoltnak nagyon pontos étrendet és életmódot diktálnak, szigorú szabályok között tartva az étkezések időpontját és tartalmát. Viki módszere azonban mégsem egy szokványos „önsanyargató” fogyókúra.

Erdei Zsolt elnök a Magyar Ökölvívó Szakszövetség sajtóreggelijén
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A szakértő örökre búcsút intett a tévhiteknek, és olyan szokatlan lépéseket alkalmaz, mint például a magas zsírbevitellel történő fogyás, vagy akár a fehérjeszegény étrend. Az emberek ugyanis más-más típusokba sorolhatók a hormonrendszerük működése alapján, és lehet, hogy valaki gyors ütemben veszíti a súlyát a csirkehús-zöldség kombótól, míg másnak kifejezetten tésztákat kell fogyasztania.

Viki ezzel a speciális módszerrel már több, mint harmincezer kilótól szabadította meg az embereket.

A szakértő elárulta, hogy Zsoltnak meglepő módon nem fog működni a sportolóknak javasolt napi ötszöri, szénhidrátgazdag étrend, így más irányt veszünk, hogy elérje a 3 hónapos célját.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Erdei Zsolt világverő ökölvívóbázist építene Újpesten

Erdei Zsolt irányítja a jövőben az UTE ökölvívó-szakosztályának és a Madárfészek Akadémiának a közös szakmai munkáját – jelentette be az Újpesti Torna Egylet pénteki sajtótájékoztatóján. A korábbi olimpiai bronzérmes és profi világbajnok bokszoló világverő bázist építene.

– Országverő, hosszabb távon pedig világverő ökölvívóbázist akarunk felépíteni a negyedik kerületben – jelentette ki Erdei Zsolt, az UTE és a Madárfészek bokszolóinak új, közös szakmai igazgatója. – Megrögzötten hiszek ebben az együttműködésben. Az elmúlt három évben távolabb kerültem a ringtől, mint szerettem volna, és most óriási lehetőség nekem, hogy visszatérhetek a csarnokba, az edzőterembe, újra izzadhatok.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.