Időutazós filmmel tér vissza a Bosszúállók sztárja + videó

Az amerikai mozikban október 23-án debütál a Synchronic című időutazós sci-fi, aminek már az első előzetese is megérkezett.

Forrás: origo.hu2020. 09. 18. 21:34
Mackie, Anthony
London, 2016. április 27. Anthony Mackie amerikai színész az Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) címû filmje európai bemutatójára érkezik Londonban 2016. április 26-án. (MTI/EPA/Hannah McKay) Fotó: HANNAH MCKAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A film két rohammentősről szól, akik egy kísérleti drogra bukkannak New Orleans utcáin, ami valamiféle időutazást indukál, ezzel persze alaposan felforgatva az életüket.

A két főhőst a Marvel-sztár Anthony Mackie (Amerika kapitány, Bosszúállók) és Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata) formálják meg.

Jamie Dornan ír színész
Fotó: MTI/EPA/Jörg Carstensen

A filmet Justin Benson és Aaron Moorhead írták és rendezték, akik már a Feloldozás, A végtelen és az Újjászületés című filmjeik alkalmával is kipróbálták a fantasztikum műfajait.

Új filmjük egy éve debütált a Torontói filmfesztiválon, ahol kedvező kritikai fogadtatásra talált.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.