Kiderült, ki lopta el Susan Sarandon áhított szerepét

A színésznő sokáig nem is tudta, hogy tett szert az énekesnő az ő karakterére.

Forrás: hirado.hu2020. 10. 28. 12:18
SARANDON, Susan
Toronto, 2018. szeptember 11. Susan Sarandon amerikai színésznõ a The Death and Life of John F. Donovan címû film bemutatóján, a 43. Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon 2018. szeptember 10-én. (MTI/EPA/Warren Toda) Fotó: WARREN TODA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A PageSix cikke szerint Az eastwicki boszorkányokról, mely mára igazi klasszikus halloweeni boszorkány filmnek számít, sokan nem tudják, hogy főszereplője, Susan Sarandon egy másik szerep, méghozzá az igen attraktív külsejű szobrász, Jane meghallgatásán vett először részt.

Az 1987-es alkotásban végül azonban Jane, a zenetanár karakterébe kellett bújnia, és nemrég egy interjú kedvéért emlékezett vissza, a forgatás napjaira.

Eredetileg én játszottam volna Cher szerepét, és csak jóval később közölték velem, hogy mást kell alakítanom. Azonnal meg kellett tanulnom csellózni a film kedvéért, holott azelőtt soha egy hangszeren sem játszottam. Először ott akartam hagyni őket, de azt mondták, beperelnek, így hát nem volt más választásom.

Susan Sarandon amerikai színésznõ a The Death and Life of John F. Donovan címû film bemutatóján (MTI/EPA/Warren Toda)

A színésznő azt is elmesélte, hogy Cher valószínűleg azért kapta meg az ő szerepét, mert az énekesnő akkoriban összejárt Jon Petersszel, a film producerével.

A kezdeti rossz szájíz ellenére viszont nagyon jól kijöttek egymással Az eastwicki boszorkányok, mondhatni egymást támogatták a nehéz időkben. Susan elmondásra szerint, annyira szörnyű volt a forgatás minden egyes napja, hogy még a rendező, George Miller is kétszer felmondott.

Veretes névsorral kezdik forgatni az új Roland Emmerich filmet

A 136 millió dolláros költségvetésű független produkcióban a Holdat egy rejtélyes erő kimozdítja a pályájáról. Mielőtt a kísérőbolygó becsapódása bekövetkezne, és ezzel elpusztulna a földi élet, egy űrhajóscsapat leszáll a Hold felszínére és megkísérli megakadályozni a katasztrófát.

A 85 éves Sutherland a NASA titkos archívumának kezelőjét játssza, aki lelkiismereti válságba kerül, mert döntenie kell: elmondja-e, hogy valójában hogyan zajlottak a hetvenes évek elején az Apollo holdmissziói.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.