Köllő Babett vitamin-infúzióval próbálja védeni egészségét

Mindenki igyekszik valahogy megóvni magát a mostani nehéz járványügyi helyzetben, így tesz Köllő Babett is – írja online felületén a Ripost.

2020. 11. 18. 15:51
null
Köllő Babett nem bízza a véletlenre egészsége megóvását Forrás: facebook.com/kollobabetthivatalosoldala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Köllő Babett rászánta magát, vénásan adatja be magának a vitaminokat. A Sztárban Sztár ítésze félti az egészségét, és mivel tudja, a koronavírus nem válogat, igyekszik felturbózni a szervezetét arra az estre, ha elkapná.

Babett az elkövetkező hetekben többször is aláveti magát a kezelésnek.

Köllő Babett nem bízza a véletlenre egészsége megóvását
Fotó: facebook.com/kollobabetthivatalosoldala

„Rászántam magam és részt veszek egy vitaminterápián. Vénán keresztül a vitaminok könnyeben felszívódnak. Tulajdonképpen ez egy immunerősítő kúra, ami kíméli a gyomromat is, hiszen nem kell bevennem a tablettákat. Nagyon hasznos, és ebben a kemény időszakban ezt találtam a legjobb megoldásnak” – mondta Babett az Insta-sztorijában, amit IDE kattintva lehet megnézni.

Az eredeti cikk a Ripost online felületén érhető el.

2020 első tíz hónapjának legnézettebb csatornája

Az év első tíz hónapjának teljes napra vonatkozó átlagos közönségaránya alapján, a három fő korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+) a TV2 végzett az első helyen a nézettségi versenyben. Emellett 2019 után eddig 2020-ban is a TV2 csatornacsalád adóit választották a legtöbben, ezzel a TV2 Csoport megőrizte piacvezető pozícióját a kiemelt célcsoportokban. Októberben a hétvégi átlag nézői részesedést tekintve az egész napos és a főműsoridős sávban mind a három fő korcsoportban többen választották a TV2-t, mint az RTL Klub-ot. A hétvégi eredmények sikercsillagai, az október 10-én indult, eddig négy részt bemutatott Dancing with the Stars, illetve a vasárnap esténként futó Sztárban Sztár, amely a hónap legnézettebb műsora volt­.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.