Magyarul csap össze Godzilla és King Kong

Debütált a szinkronos trailer a Godzilla Kong ellen című filmhez, ami egy crossover lesz két kultikus óriásszörny, az 1933-as King Kong és az 1954-es japán Godzilla címszereplője közt – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 05. 14:38
null
Végre összecsap a két gigász Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A film, mint hivatalos szinopszisából is kiderül, egyszerre közvetlen folytatása a Kong: Koponya-sziget és a Godzilla II. – A szörnyek királya című filmeknek:

Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. És a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett.

Végre összecsap a két gigász
Fotó: YouTube

A film, mely a Warner többi nagy szuperprodukciójához hasonlóan egyszerre érkezik mozikba és az HBO Max műsorára, jelen állás szerint március 26-án debütálhat. Adam Wingard (You're Next, The Guest) rendezésében a főbb szerepeket Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Kyle Chandler és Demián Bichir formálják meg.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Magyar rendezőt hívtak meg a Berlinale filmfesztivál zsűrijébe

A Berlinale díjait a szervezők hétfői közleménye szerint Enyedi Ildikó (Testről és lélekről), Mohammed Raszulof (Nincs gonosz), Adina Pintilie (Ne érints meg!), Gianfranco Rosi (Tűz a tengeren), Nadav Lapid (Synonymes) és Jasmila Zbanic (Szerelmem, Szarajevó) ítéli majd oda.

Mivel Raszulof továbbra sem hagyhatja el Iránt, ő online vesz majd részt a testület munkájában. Zsűrielnököt pedig idén nem neveztek ki.

A zsűritagok a karantént követően a fesztivál mozijában nézik meg a versenyfilmeket Berlinben – fűzte hozzá Mariette Rissenbeek fesztiváligazgató.

A 2021-es Berlinalét két részletben rendezik meg: a pandémia miatt tavasszal és nyáron tartják meg a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválját. A szakmai kísérőrendezvényeket online tartják meg már márciusban, a nagyközönségnek szervezett vetítéseket pedig elhalasztják júniusra.

Mariette Rissenbeek korábban elmondta, hogy nagy a kínálat filmekből, az idei, 71. fesztiválra kétszázzal több produkcióval pályáztak, mint a tavalyira.

A Berlinale a cannes-i és a velencei mellett a legjelentősebb nemzetközi filmfesztiválok egyike.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.