Meghalt Richard Gilliland amerikai színész

A Született feleségek és a Helyszínelők sztárját több mint 90 filmben és sorozatban láthattuk a pályája során.

Forrás: MW2021. 03. 27. 15:34
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

71 éves korában, rövid betegség után halt meg Richard Gilliland, aki összesen 91 produkcióban szerepelt 1974-től kezdve – olvasható a beol.hu cikkében.

Fotó: Pexels

Az első tévés munkáját a San Francisco utcáin egyik epizódjában kapta, majd olyan, itthon kevéssé ismert sorozatokban játszott komolyabb szerepet, mint az Operation Petticoat, a Just Our Luck vagy a Designing Women – írja az Origo.

Az itthon is vetített szériák közül olyanokban tűnt fel, mint a Szerelemhajó, az Egy kórház magánélete, a Gyilkos sorok, az Angyali érintés, a 24, a Dexter, a Született feleségek, a Helyszínelők vagy a Gyilkos elmék.

Korábbi cikkünkben szintén egy szomorú eseményről számoltunk be. Elhunyt 87 éves korában George Segal amerikai színész, akit a Nem félünk a farkastól című film mellékszereplőjeként Oscar-díjra jelöltek, és az Egy kis előkelőség című vígjátékért Golden Globe-díjjal jutalmaztak. Sonia Segal tájékoztatása szerint szívbillentyűműtétje utáni szövődmények következtében halt meg: Elhunyt George Segal Golden Globe-díjas amerikai színész.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.