Megszületett a Trónok harca sztárjainak első gyermeke

Kit Harington és Rose Leslie szülők lettek!

Forrás: hirado.hu2021. 02. 17. 12:41
null
Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pár tavaly szeptemberben egy gyönyörű kismamafotóval jelentette be, hogy úton van az örökösük. Utoljára január elején adtunk hírt Leslie óriásira nőtt pocakjáról, de azóta, ahogy azt már megszokhattuk, nem mutatkoztak a nyilvánosság előtt, így egészen eddig nem lehetett tudni, hogy világra jött-e már közös csemetéjük.

A Trónok harca szerelmeseit legutóbb London utcáin sikerült lencsevégre kapni, és Rose mellkasán már ott volt a hordozóban a baba – írja a PageSix.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Kit Harington (@kitharingtonoff) által megosztott bejegyzés

A Havas Jont alakító színész sajtósa megerősítette a híreket, és azt is elárulta, hogy kisfia született a párnak. Elmondása szerint Harington és Leslie mérhetetlenül boldogok.

A Trónok harca sorozat sztárjai a második évad forgatásán ismerkedtek össze és szerettek egymásba, majd 2018-ban Rose családjának 12. századi Wardhill nevű kastélyában örök hűséget fogadtak egymásnak.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják.

Tüneményes fotóval tudatták, hogy megszületett első gyermekük

Megszületett Meghan Trainor és Daryl Sabara kisfia. A 27 éves „All About That Bass” sláger előadója és 28 éves kedvese, akit a legtöbben a Kémkölykökből ismerhetnek, Valentin-napon jelentett be a gólyahírt.

– Ez az édes kisfiú épp Valentin-napra volt kiírva, végül február 8-án találkoztunk vele először. Nagyon szeretjük! Köszönöm, Daryl, a világ legszebb Valentin-napi ajándékát. Isten hozott, Riley!

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.