Tücsi és kislánya dupla szülinapi ünnepre készül

A csinos anyuka, Tücsi még soha nem rendezett szülinapi partit a kislányának, azonban most megfogadta, hamarosan hatalmas bulit csapnak – olvasható a Borsonline.hu cikkében.

Forrás: BORSONLINE.HU - MEDIAWORKS2021. 03. 12. 17:04
null
Forrás: facebook.com/aryeeclaudia
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aryee Claudia, alias Tücsi a közösségi oldalán osztotta meg, hogy kislánya még soha nem tapasztalta meg, milyen érzés a család és a barátok gyűrűjében elfújni a születésnapi gyertyákat és kibontani a szebbnél szebb ajándékokat.

A műsorvezető ugyanis még soha nem rendezett bulit a kislánya tiszteletére.

Sajnos épp tavaly is az ő születésnapja előtt vezették be a korlátozásokat és idén is, így mindkét alkalommal le kellett mondani a szülinapi bulit – írta szomorúan.

Tücsi már alig várja, hogy mindent bepótoljanak. Biztos abban, hogy amint a korlátozásokat feloldják, duplán is megünneplik majd a kislánya születésnapját.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

(A borítóképen a csinos műsorvezető, Aryee Claudia/ Tücsi látható kislányával. Forrás: facebook.com/aryeeclaudia)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.