Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Az HBO már korábban is megrendelt egy előzménysorozatot, amelynek írásában szintén részt vett George R. R. Martin.

Forrás: MTI2021. 01. 22. 17:14
null
Az újabb eseménysorozat Ser Duncan (Dunk), valamint a fiatal Aegon V Targaryen (Egg) kalandjait követi nyomon Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

A Tales of Dunk and Egg nagyjából 90 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, Ser Duncan (Dunk), valamint a fiatal Aegon V Targaryen (Egg) kalandjait követi nyomon.

A The Hollywood Reporter című filmes portál értesülései szerint egyelőre nem szerződtetek forgatókönyvírót a projekthez.

Az újabb előzménysorozat Ser Duncan (Dunk), valamint a fiatal Aegon V Targaryen (Egg) kalandjait követi nyomon
Fotó: Flickr

A HBO másik Trónok harca-előzménysorozata, a House of the Dragon, amelyet Martin és Ryan Condal jegyez, a tervek szerint 2022-ben debütál. A széria cselekménye 300 évvel korábban játszódik, mint a Trónok harca és a Targaryen-ház áll a középpontjában.

Az HBO már korábban is megrendelt egy előzménysorozatot, amelynek írásában szintén részt vett Martin. A próbaepizód 2019-es leforgatása után azonban a csatorna végül lemondott a szériáról.

A Metallica producere több mint 40 szám jogait adta el

A Metallica producere, Bob Rock több mint 40 szám jogait adta el.

A kanadai zenész-producer saját részesedését bocsátotta áruba egy 43 számot tartalmazó katalógusból. Az eladott produkciók között van a heavy metal banda Metallica című albuma és a Michael Bubléval készült Call Me Irresponsible is.

A koronavírus-járvány miatt a zeneipar számos nagyágyúja döntött régebbi munkái eladása mellett. A zenészek ugyanis a globális egészségügyi válság közepette jó ideje nem tudnak koncertezni, és bevételeik elapadtak.

A Metallica producerének jogait a londoni központú Hipgnosis Songs Fund befektetési vállalat vette meg. A cég korábban Shakirával és Neil Younggal is megállapodott. A vásárlások részleteiről a vállalat, ahogy korábban, most sem árult el pénzügyi részleteket.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.