idezojelek

Kínai bringa

Amióta a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába került, tovább bővült a szakértelme Vágó István nyugalmazott tévébölcsnek, immár virológus szakértőként is nyilatkozik.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Amióta a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába került, tovább bővült a szakértelme Vágó István nyugalmazott televíziós bölcsnek, immár virológus szakértőként is nyilatkozik. Minap, hogy a Fidesz sokadjára szólította fel az ellenzéket, fejezze be a védőoltások elleni hergelést és a magyar emberek elbizonytalanítását, emberünk kijelentette: – A baloldali pártok soha nem hergeltek »az oltások« ellen. (Mindössze törvényjavaslatot nyújtottak be a keleti vakcinák használatának betiltásáért – P. Gy.) Persze, minden vakcina hatékony, de kiderült: a Sinopharmmal oltott hatvan év felettiek 26 százalékánál nem volt elég az IgG típusú neutralizáló antitestek jelenléte a vérkeringésben stb.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ehhez képest a SOTE rektora naponta számolatlanul elmagyarázza: a kimutatható antitest és a következő vírus elleni védekezési képesség nem ugyanaz. Kár, hogy ezt nem érti meg a nyugalmazott gondolkodó. Egy kommentelő szerint nem bír leszállni a kínai bringáról.

Vágó beszólásai gyakran még a sajátjai előtt sem aratnak osztatlan sikert. Pár éve a hócipős Farkasházy azt javasolta neki, helyesebb lenne, ha eltűnne a színről, mert csak tovább gyengíti az ellenzéket. Sokak szerint amióta nem hívják kvízműsorokba, önmagával vetélkedik szegény, rá­adásul vesztésre áll. Megrendült népszerűségét jelzi, hogy az egyik portál Fele sem igaz Istvánnak nevezte el a szebb napokat látott DK-s embert. Jó múltkor a Blikk riportere – a városszerte keringő közbeszéd kapcsán – arról faggatta: „Mit üzen azoknak, akik szerint ön meghülyült vénségére?” Vágó válaszából kiderült, találkozott már a kérdéssel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Nem akarunk woke-keltetőt Józsefvárosban

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Törékeny porcelán

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.