idezojelek

Most Káslert kóstolgatja

Alig múlik el nap, hogy ne állna elő valami elmebeteg „állampolgári követeléssel” a partvonal mellől a kotnyeles Szél Bernadett.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Alig múlik el nap, hogy ne állna elő valami elmebeteg „állampolgári követeléssel” a partvonal mellől a kotnyeles Szél Bernadett, a mitugrász Hadházy Ákos segédszínész állandó partnere. Hogy ezt mellőzöttsége vagy szimpla rosszindulata miatt teszi, nem tudni. Az is lehet, hogy saját ars poeticájának rabja szegény; évekkel ezelőtt – még LMP-társelnökként – ekképp nyilatkozott: „Ha mi nem lennénk, nem lenne haladó, XXI. századi gondolat a Parlamentben.”

Hősnőnk minap Kásler Miklós humánminiszter munkásságával szemben fejezte ki menetrend szerinti rosszallását. Azt követelte, a tárcavezető hozza azonnal nyilvánosságra a vakcinahatásossági vizsgálatok eredményeit. Ez azért érdekes, mert neki, mint mindenhez (is) értő politikusnak tudnia illenék, hogy vizsgálatok, kutatások eredményeit csak akkor lehet nyilvánosságra hozni, amikor azok tudományos feldolgozása megtörtént, és egy nemzetközi szaklapban megfelelő opponálások után, a szokásos lektorálást követően közzéteszik. A miniszter ezúttal nem hagyta válasz nélkül a Facebook-mószerolások sorozatgyártásával foglalkozó delnő vádjait. „Amíg nincs megfelelő számú vizsgálati eredmény a birtokunkban, nem közlünk adatokat, mert ez a tudományos közlés etikája. Még akkor se, ha Szél Bernadett képviselő asszony, akinek halvány fogalma sincs az orvostudományi kutatásokról, ezt észrevételezi” – közölte Kásler Miklós, és azt is hozzátette: érti, hogy a baloldal politikai tőkét akar kovácsolni a jelenlegi helyzetből, de azt ne az emberi életek árán tegye.

Utóbbi persze reménytelen kérés. Szél mindig ott zúg, ahol esélye lehet, hogy észreveszik.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.