idezojelek

Feri nem krákogott

Nem egyszerű követni az ellenzék házi bokszbajnokságát, pedig érdemes, mert roppant mulattató. A minap például maga Vadai Ágnes rontott rá a kétségbeejtő Karácsony Gergelyre.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Nem egyszerű követni az ellenzék házi bokszbajnokságát, pedig érdemes, mert roppant mulattató. A minap például maga Vadai Ágnes DK-honanya rontott rá a kétségbeejtő Karácsony Gergelyre, imigyen: „Szerinted oké, hogy pártod dunakeszi jelöltje, Dorosz Dávid korábban a Te főpolgármester-helyettesedként a költségtérítésére kapott pénz egy részét […] Orbit rágóra, pizzára, müzliszeletre, tortára és egyéb finomságokra költötte? […] Szerinted Dorosz Dávid milliós fizetése mellett ezek szükséges költések voltak?”

A választ nem ismerjük, de nem is ez az érdekes. Ahogyan a rágógumis Dorosz személye is igazából lényegtelen az egészben. Ő általában is lényegtelen. (A nassoló ifjú momentán a hármas metró állomásainak ivókútjaiért felelős főpolgármesteri megbízott – ő felel azért, hogy a 2019-es önkormányzati kampányban beígért klímaberendezéseket helyettesítő ivókutakból folyjon a víz. Javára szóljon, többnyire folyik.)

A jelenség itt a lényeg! Az, hogy már most egymást csócsálja a demokratikus összeborulás. És hol van még az áprilisi derbi? A pankráció mindenesetre nagyot megy az interneten, végtelen a kommentrengeteg: „Kenyér még nincs, csak cirkusz”, „Majd lövitek is egymást, Ági?”, „Pedig hetekig fegyelmezetten játszották a darabot…”, „Vadainak nem krákogott a Feri?”, „Karácsonyból hamar hülyét csináltak. Igaz, nem kellett sokat dolgozni rajta”, „Mogyoró- és pattogatottkukorica-mérgezésem van már most, fölszedtem négy kilót. Mi lesz még itt?” Stb.

A jelek szerint tényleg úgy van, ahogyan azt a miniszterelnök mondta az egyik programbeszédében: „A vidámságról pedig majd az ellenzék gondoskodik.”

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.