idezojelek

Feri nem krákogott

Nem egyszerű követni az ellenzék házi bokszbajnokságát, pedig érdemes, mert roppant mulattató. A minap például maga Vadai Ágnes rontott rá a kétségbeejtő Karácsony Gergelyre.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Nem egyszerű követni az ellenzék házi bokszbajnokságát, pedig érdemes, mert roppant mulattató. A minap például maga Vadai Ágnes DK-honanya rontott rá a kétségbeejtő Karácsony Gergelyre, imigyen: „Szerinted oké, hogy pártod dunakeszi jelöltje, Dorosz Dávid korábban a Te főpolgármester-helyettesedként a költségtérítésére kapott pénz egy részét […] Orbit rágóra, pizzára, müzliszeletre, tortára és egyéb finomságokra költötte? […] Szerinted Dorosz Dávid milliós fizetése mellett ezek szükséges költések voltak?”

A választ nem ismerjük, de nem is ez az érdekes. Ahogyan a rágógumis Dorosz személye is igazából lényegtelen az egészben. Ő általában is lényegtelen. (A nassoló ifjú momentán a hármas metró állomásainak ivókútjaiért felelős főpolgármesteri megbízott – ő felel azért, hogy a 2019-es önkormányzati kampányban beígért klímaberendezéseket helyettesítő ivókutakból folyjon a víz. Javára szóljon, többnyire folyik.)

A jelenség itt a lényeg! Az, hogy már most egymást csócsálja a demokratikus összeborulás. És hol van még az áprilisi derbi? A pankráció mindenesetre nagyot megy az interneten, végtelen a kommentrengeteg: „Kenyér még nincs, csak cirkusz”, „Majd lövitek is egymást, Ági?”, „Pedig hetekig fegyelmezetten játszották a darabot…”, „Vadainak nem krákogott a Feri?”, „Karácsonyból hamar hülyét csináltak. Igaz, nem kellett sokat dolgozni rajta”, „Mogyoró- és pattogatottkukorica-mérgezésem van már most, fölszedtem négy kilót. Mi lesz még itt?” Stb.

A jelek szerint tényleg úgy van, ahogyan azt a miniszterelnök mondta az egyik programbeszédében: „A vidámságról pedig majd az ellenzék gondoskodik.”

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.