időjárás 3°C Melinda , Vivien 2023. december 2.
logo

Fohász a pofonért

Pilhál György
2022.06.20. 05:59 2022.06.20. 06:23
Fohász a pofonért

Fütyülve a gyermekvédelmi törvényre, gendertanfolyamot indított minap az ELTE Tanító- és Óvóképző Kara pedagógusoknak. (Méghozzá abból a negyedmilliárdos állami forrásból, amelyből a gyermekek védelmét kellene segíteni.) A Szexuális nevelés születéstől serdülőkorig című tanfolyam arra buzdít, hogy a gyerekeket hagyjuk szabadon kísérletezni a különféle nemi megjelenésmódokkal. Kilencéves korban például már ösztönözhetjük őket az önkielégítésre… Újabb bizonyíték, illetékes helyen kiadták a jelszót a világ felforgatására. Ügyes anarchisták az alapoknál kezdik, és mint hirdetik, az egészet csupán a demokrácia és az emberi jogok kiszélesítése érdekében teszik. Ehhez persze jókora szellemi zűrzavarra van szükség. Az első lépés mindig a hit, a család és a hagyományos férfi-női szerepek kifigurázása. Azt tesztelik, mikor szakad el a cérna, mekkora a többségi társadalom tűrőképessége. Az anyaszomorítók a nemiidentitás­zavarban és feltűnési viszketegségben szenvedők mögé bújva provokálják a normális többséget. Azt sem bánják, ha utálják őket, csak minél nagyobb sajtónyilvánosságot kapjanak. Szinte fohászkodnak a pofonért, hiszen attól lesznek „kirekesztettek”.

Fent említett magasröptű kurzust maga F. Lassú Zsuzsa, a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ-szekciójának első embere vezeti. Aki elcsodálkozna, hogy mindez a nagy hírű Eötvös Loránd Tudományegyetemen történik, jó, ha tudja, itt okít az a Fleck Zoltán is, aki nemrég kijelentette: ellenzéki győzelem esetén egy darabig felfüggeszthető a jogállam, hogy kétharmad nélkül is lehessen alkotmányozni.

Eötvös Loránd forog a sírjában…

Borítókép: Az LMBTQ-közösség(Fotó: MTI/Mónus Márton)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.