idezojelek

Egy régi mutatványos

Közösségi oldalán hívta harcba híveit Hadházy Ákos lódoktor és ellenzéki mutatványos.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Mónus Márton

Közösségi oldalán hívta harcba híveit minap Hadházy Ákos lódoktor és ellenzéki mutatványos: „Csak egy dolognak van értelme – tájékoztatott az illegalitásba vonult honatya –, visszafoglalni az állami tévét és rádiót a köz szolgálatára. Minden más csak árnyékboksz, pótcselekvés, alibizés.” Persze kapta is nyomban a hozzászólásokat: „De hiszen a köztévét meg a közrádiót állítólag a kutya sem nézi, hallgatja…”, „Minek elfoglalni? Állandóan hívnak titeket a stúdióba, de sosem mentek…” Más Petőfi-idézettel reagált: „Foglalod a k…rvanyádat!”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hősünk nem egyszerű ember, munkássága többnyire intenzív mószerolásban teljesedik ki. Kedvenc időtöltése feljelentésekkel bombázni a hatóságokat. Valahol büszkén nyilatkozta: eddig már negyvenöt beadványt tett, egy ízben magát Orbán Viktor miniszterelnököt is bepörölte. Gyönyörű pályaív.

A parlamenti munka nem az erőssége. Volt esztendő, hogy mindösszesen kétszer fordult meg az Országházban (de azért persze fölvett 15 millió forint tiszteletdíjat meg egyéb járulékos juttatást: iroda-, lakás-, benzinpénzt stb.); a négyéves ciklusban – írd és mondd! – háromszor emelkedett szólásra, ebből kétszer saját mentelmi ügye miatt. Régi szenvedélye a „molinózás”. 

Egy ízben a lónak a vesszejét ajánlotta a T. Ház figyelmébe, más alkalommal – saját bankszámlaszámát mellékelve – az adófizetőkhöz fordult, fizetnék ki a reá kiszabott házelnöki bírságot.

Sokunk vágyát valósította meg párttársa, aki évekkel ezelőtt egy megbeszélésen akkora brusztflekkel kínálta meg a tenyérbemászó lódoktort, hogy az a széket is magával vitte. Rengeteg lájkot kapott.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.