idezojelek

Most zászlót lobogtat

A Momentum-elnök májusi megválasztása óta számos alkalommal adta jelét, hogy elődeihez hasonlóan ő sem veszélyezteti a fennálló IQ-rekordokat.

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined
Fotó: Teknős Miklós

Nincs javulás Gelencsér Ferenc állapotában. A Momentum-elnök májusi megválasztása óta számos alkalommal adta jelét, hogy elődeihez hasonlóan ő sem veszélyezteti a fennálló IQ-rekordokat. Pár nappal azután, hogy a magát államférfiként jegyző pártvezér saját parlamenti felszólalását – mint utóbb közölte – elb…szta, ezúttal közösségi oldalán számolt be csapatának kétségbeejtő mentális állapotáról: 

Debrecenben tartottunk kihelyezett frakcióülést, és ha már itt jártunk, elvittük a debreceniek véleményét Papp Lászlónak, az állampárt polgármesterének.

 A csörgősipkás ember szerint a debreceniek nem akarnak akkugyárakat („vízzabáló méreggyárakat”), Papp László nem a helyiek érdekeit képviseli, hanem a Kínai Kommunista Pártét. „Elvittük neki a főnökei zászlaját, lobogtassa büszkén.” Fotókat is mellékelt bejegyzéséhez a túlmozgásos pártelnök; a felvételeken féltucatnyi anyaszomorító látható a kínai zászló mellett, amint idvezült öntudattal vigyorognak a kamerába. (Egyikük, a cipófejű Szabó Bence pár hete cimboráival a debreceni polgármesteri hivatal bejáratának lépcsőin üldögélve akadályozta a hivatal működését. Derűsen tájékoztatták a sajtót: Papp Lászlót várják egy nyilatkozattal, amelynek aláírásával a polgármester vállalja, népszavazást ír ki a városba tervezett akkugyárakról. A végén már nem derültek, hazaballagtak…)
Távol áll tőlem, hogy tanácsokat osztogassak a Momentum arculatformáló menedzsereinek, de ha valóban ilyen figurákkal szeretnének kormányt váltani, jobban teszik, ha inkább az iparban vagy a munkaerő­hiánnyal küzdő agrárágazatban helyezkednek el. Akinek sütnivalója van, pék is lehet…

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.