Megfelelni Láriferinek

Amiatt háborog Stummer János, a Jobbik képviselője, hogy magyar kormányzati támogatással épült egy műjégpálya a székelyföldi Marosszentgyörgyön.

2021. 02. 17. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet

Amiatt háborog Stummer János, a Jobbik képviselője, hogy magyar kormányzati támogatással épült egy műjégpálya a székelyföldi Marosszentgyörgyön.

Amiatt háborog Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője, hogy magyar kormányzati támogatással épült egy műjégpálya a székelyföldi Marosszentgyörgyön. Nem kellene támogatni a külhoni magyarokat, írja közösségi oldalán a kisnyilas megmondóember, aki a koronavírus-járvány első hullámában meg azt kifogásolta, hogy a kabinet védőfelszereléseket küldött a határon túli honfitársainknak.

Korábban Gyurcsányék léptek fel hasonló hévvel a határokon túl élő nemzettestvéreink megsegítése ellen. Stummer bejegyzéséből szinte nyáladzik a DK-vezér iránti feltétlen megfelelés.

Annak a megcsappant partizánbrigádnak az embere ez a „takarékos” Stummer, amely nem is olyan régen eltapsolt egy százmilliós adományt; azt a pénzt, amelyet híveitől kalapozott össze, hogy kifizethesse az Állami Számvevőszék rájuk szabott büntetését. Amikor ez egy alkalommal szóba került, a kevély atléta kijelentette: választási győzelmük után azonnal bebörtönzik a most kormányon lévő politikusokat. Stummer volt az az MTVA-székházfoglaló is, aki a csata hevében az egyik portál kameráján keresztül kérdés formájában így szólt a nemzethez: tudjuk-e, mi lett abból, hogy 2006-ban nem engedték be a tüntetőket a televízió épületébe? Tudjuk-e, mi lenne, ha ő kifüttyentene az odakint hömpölygő tömegnek?

Én egyébként úgy emlékszem, mintha a 2006-os tévéostromnál más lett volna a felállás… Ott mintha Gyurcsány rendőrautóit gyújtogatták volna a Jobbik szabadságharcosai. Az a dühöngő brigád, amely most, Stummerrel az élen, szerelembe esett Láriferivel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.