Sztárprókátor

Magyar György a minap börtönnel fenyegette meg Szarvas Szilvesztert, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesét, amikor kollégánk a börtönbiznisszel szembesítette.

2020. 03. 09. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar György ügyvéd csak azért került az Orbán-kormány célkeresztjébe, mert segítette az ellenzék budapesti győzelmét – hangzott el nemrég az ATV Start című műsorában. Valamicskét levesz a kijelentés súlyából, hogy mindezt maga az érintett prókátor mondta a börtönbiznisszel kapcsolatos eszmefuttatásában. Blogjában is a politikáról értekezett a célba vett jogászember. „Megtiszteltetésnek veszem, hogy most magam is a nép ellenségeinek sorába tartozom, hiszen nem vagyok kompatibilis a nemzeti együttműködés rendszerével. Ennek csak örülök, mert szégyen lenne, ha asszisztálnék a jogállam lebontásához. Szóval tudomásul veszem, hogy most én is ’Soros’ vagyok. De ettől még teszem azt, amire az ügyvédi esküm kötelez. Én erre tettem fel az életemet, mert nekem fontos a jogállami értékek megőrzése.”

Már ennyiből is látni, hogy ügyvéd úr spártai jellem, az pedig – mint Berzsenyi Dánieltől tudjuk –: „küzdött s vezérelt” karakter. Értsd: szigorúan védencei érdekében jár el. Mindebből szinte egyenesen következik, hogy doktor úr a minap börtönnel fenyegette meg Szarvas Szilvesztert, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesét, amikor kollégánk a Hit Rádió élő műsorában azzal szembesítette, hogy ügyvédi irodája az elmúlt években több mint félmilliárd forintot kaszált a börtönbizniszen. Magyar György erre közölte, hogy a bíróságon találkoznak, s még azt is hozzátette, ha Szarvas szerkesztő így folytatja, belülről is lesz módja a börtönt látni.

Azt már én fűzöm hozzá: ilyen alapon még rakásnyi orgánumot beperelhet a sztárprókátor. A perköltségekre biztosan futja…

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.