Tímea-show

Vajon a CNN is lehozta képviselő asszony felszólalását a „bezárt” magyar parlamentből?

2020. 04. 22. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ijedten írom ezeket a sorokat, ugyanis Szabó Tímea országgyűlési képviselő az ATV-ben azzal fenyegetett: minden újságírót és médiumot be fog perelni, aki/amely azt állítja, hogy ő a határon túli magyarok ellen szólt hétfőn a parlamentben.

Márpedig én is ezt állítom, kiskezitcsókolom, azzal az apró pontosítással, hogy ön nem szólt, hanem üvöltött, ordított, ahogy már volt alkalmunk megszokni – más szólamban jószerivel nem is hallottuk eleddig. (Illetve egyszer igen, amikor pár éve az államfő beiktatási beszéde alatt, az ülésterem egyik székére fölállva széles vigyorral egy Áder-marionettbábuval idétlenkedett.) De még mennyire, hogy az elcsatolt országrészek magyarjai ellen szólt, asszonyom! Azt vetette a kormány szemére, hogy képes volt orvosi védőfelszerelésekkel segíteni a határon túli honfitársainkat. Hogy aztán, órákkal később milyen „magyarázattal” állt elő az ATV-ben a jámbor Rónai Egon mikrofonja előtt, a lőtéri kutyát nem érdekli. Az a show-műsor járt önnek. Panaszkodott, hogy a kormánypárti kitapsolás és az igazságtalan Kövér László miatt nem tudta elmondani beszédének „érdemi” részét… (Ha befejezem az írást, majd nevetek egy jót.)

Asszonyom! Remélem, olvasta a határon túl élő Dobsa István nyilvános levelét: „Kedves Tímea, azt kívánom, soha ne kerüljön olyan helyzetbe, hogy segítségre szoruljon, de ha mégis, akkor ránk, kárpátaljai emberekre mindig számíthat! Nem azért, mert példamutató emberi munkássága alapján ezt megérdemli, hanem sokkal inkább azért, mert nem szeretném, ha a mi generációnkban még léteznének ennyire lelkiekben szegény és elkeseredett emberek.”

Ui.: Vajon a CNN is lehozta képviselő asszony felszólalását a „bezárt” magyar parlamentből?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.