Feldolgozás vagy eredeti szám?

Sokszor esik meg, hogy egy számnak a feldolgozása sikeresebb lesz, mint az eredeti.

Forrás: unilife.hu2021. 05. 13. 21:24
Kiedis, Anthony; Flea
Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers énekese Flea basszusgitárossal az együttes fellépésén a Lollapalooza Fesztiválon a chilei fővárosban, Santiagóban 2018. március 17-én Fotó: MÁRIO RUÍZ Forrás: MTI/EPA/Mário Ruíz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szórakoztatóiparban nehéz igazán újat alkotni – mindenkit ihletett valaki, és ez a szép a zenében is – írja az UniLife. Sokszor esik meg, hogy egy számnak a feldolgozása sikeresebb lesz, mint az eredeti, de az sem ritka, hogy egy dal újra és újra a toplisták élére tör, mert sokadszorra is meglátták benne a lehetőséget. Lássuk, te tudod-e, melyik népszerű számok feldolgozások és melyek eredeti munkák!

A kvízt ITT töltheted ki.

Anthony Kiedis, a Red Hot Chili Peppers énekese Flea basszusgitárossal az együttes fellépésén a Lollapalooza Fesztiválon a chilei fővárosban, Santiagóban 2018. március 17-én
Fotó: MTI/EPA/Mário Ruíz

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.