Mozart a lépcsőn

2000. 06. 21. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tehetségtelenség önveszélyes. A sértett tehetségtelenség közveszélyes. Tudjuk ezt a történelemből. A Bayer Zsolt nevű ember sértett és tehetségtelen. Ebből az attitűdből ír szörnyűségeket. Baksisért. A sok fontos pozíció, kuratóriumi tagság, millenniumi pénzek és a többi. A hatalom hálás a buzgalomért. Kedden is írt, ebbe az újságba, egy buta, rossz, dermesztő hangvételű cikket. Engem is említ benne, mocskolva a családomat. Naponta teleírja az újságokat, apákat, férjeket, családokat, tisztességes embereket gyalázva. Ez nem vita, ez nem érvelés, ez nem újságírás. Több mint szomorú, hogy a Magyar Nemzet ezt közli. A történelemből azt is tudjuk, hogy ami az újságokban így kezdődik, az más színtereken másképpen folytatódhat. Nagyon remélem, nem kerül rá sor. Egy ilyen figurával tisztességes ember nem vitatkozik – én sem teszem. Az olvasónak szánom véleményemet, akit talán ugyanúgy bánt ez a hang, mint engem. A Magyar Nemzet nem először hoz le ilyen hangvételű írásokat. Ne tegye! Becsülje meg jobban olvasóit!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.