Visszatértek az ügynökök

Molnár Tamás
2002. 07. 05. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktornak meg kell szólalnia. Mozgósítani kell az összekapaszkodott polgári nemzetet. Magyarország rossz irányba halad. Az ügynökök által irányított kommunista gépezet demokratikus alapintézményeket vesz célba. A nyilvánvaló választási csalásokat követő néhány hét alatt tudatosan és módszeresen felszámolják a magyar polgári demokrácia nehezen kiküzdött értékeit. Kíméletlen harcot kezdtek a közszolgálati média intézményei ellen, brutálisan megtámadták a Magyar Nemzetet. Aktív ügynököket ültetnek a pénzintézetek, az erőszakszervezetek és a kultúra vezető pozícióiba. A szabad választásokba vetett bizalmat, a sajtó- és szólásszabadság megtörését immár a gyülekezési jog ellehetetlenítése követi. A rend állítólagos őrei tizenkét év után ismét „őriznek és ütnek”. Ismét vér folyik a pesti utcán. Lőfegyvert szorongatnak a gyáva kezek. A kegyetlen karhatalmi brutalitásra nincs magyarázat. Egyre többen esnek áldozatul, ütlegelik a jövőt, ifjúságunk jövőjét. Nem ezt akartuk!
Az ország végzetesen kettészakadt. Az elszabotált, fentről irányított, paktumos elitváltás, a népnyelven „gengszerváltásnak” titulált csődtömeg minden mocska ránk zúdult. A valódi törésvonal már nem a jobb- és baloldal között húzódik, hanem megfigyelők és megfigyeltek, lehallgatók és lehallgatottak, verőlegények és áldozatok között. Ismét hatalomra kerültek az egykori diktatúra lakájai, a haszonélvező pojácák. Tisztán látható, hogy szocialistának álcázott, marxista gyökerű, utódpárti kormányzatok fordulnak csak gumibottal saját népük ellen. A jobboldali vezetés egyetlenegyszer sem nyúlt a kegyetlen rendőri attak tömegoszlató módszereihez. 1989 békés társadalmi megmozdulásai során ugyanezek a kommunista erők verettek és oszlattak szét szabadságszerető tömegeket. A törvénytelen taxisblokád alatt azonban egyetlen kósza pofon sem csattant el, mindenki közkegyelemet kapott. Az a Demszky, aki most arrogáns, Gerő-stílusú beszédével olajat öntött a békétlenség tüzére, akkor vidáman, autók tetején fickándozva buzdított – Göncz Árpáddal és Pető Ivánnal együtt – a törvényes kormányzat alkotmányellenes megdöntésére. Még egy kormánydöntögető nyilatkozatot is kiadtak! Neki, nekik, a liberálisoknak mindez szabad volt. Most nem az. Demszky áruló. Félresikerült maoista puccsista, aki most – mint az egykori szovjet városparancsnok – kérlelhetetlenül kinyilatkoztat és statáriális diktátumokkal rendelkezik. A nemzetközileg támogatott spion eközben a pápa előtt térdepel, gyónja múltját, és cinikusan hazaüzen. A keresztény egyház szégyene, hogy feloldoz KGB-s hazaárulókat. Ezalatt a rejtőzködő ügynökök pártja sikerrel kommunikálja, mossa össze az áldozatot és a hóhért. Ahogyan sikeresen megetették a lakosság többségével, hogy a polgári kormányzat több kárt okozott, mint az elmúlt évtizedek kegyetlen diktartúrája, most azt remélik, meggyőzőek lehetnek a D–209-es kimosdatásában. Most Orbán Viktor ravaszul kitervelt és felépített, nem létező besúgói múltjának kiteregetése kezdődik. Mindent öntsön el a mocsok, mert egy végletesen apatikus, kiábrándult, megcsömörlött, a demokratikus intézmény rendszerektől elforduló társadalom létrehozása a végső cél. Az ismét fellángolt nemzeti életösztönt akarják gyökerestől kiirtani, nemzetközi segédlettel. Magyarország, amely a térség legdinamikusabban fejlődő állama, eddig sikerrel pályázhatott az unióba történő első körös felvételre. Ez kerül most veszélybe. Az ismét aktivizálódott ügynökök, nyilván felsőbb parancsra, destabilizálni akarják az országot. Úgy tűnik, Európában senkinek sem jó, senkinek sem kívánatos a sikeres és példaértékű magyar modell, az ígéretes léptékben fejlődő, nemzeti önbecsülésben megújuló, szuverén államalakulat. A közel-keletihez hasonló, önpusztító konfliktusok megszervezésével akarják honi ügynökeink balkáni állapotokba visszazülleszteni hazánkat.
Mielőtt az eddig felépített rend összeomlik, ki kell mondanunk nyíltan és kertelés nélkül; a kormányzó pártok boszorkányüldöző, bosszúálló politikája, rendőri brutalitása miatt igenis súlyos belpolitikai válság van, veszélyben a magyar polgári demokrácia, veszélyben vannak az elmúlt évek eredményei, veszélyben a Magyar Köztársaság alkotmányos rendje. Senki sem védheti meg az ország becsületét, csak a félelem nélküli szabad emberek tiszta ügyekért mozgósított gyülekezete. Karhatalommal, ügynökökkel diktatúrát növeszthetünk magunk köré. Új falakat, új szögesdrótokat, új akadályokat emelhetünk a jövő elé. Ne engedjük, hogy pufajkások, cenzorok, spiclik és vamzerek uralkodjanak ebben az országban! Ne engedjünk e morális és erkölcsi törpék nyomulásának, ne engedjünk a lenullázott néptribunoknak, ne engedjünk a tömegtájékoztatás idiotizált, lidérces agymosásának, és végül ne engedjük szétütlegelni alkotmányos alapokon nyugvó mozgalmunkat! A D–209-esnek el kell tűnnie a közéletből. Nem akarunk tovább szégyenkezni miatta. Ha szükséges, írjanak ki új parlamenti választásokat, de már nélkülük.
Ha a közélet megtisztítására irányuló jogos követeléseink visszhangtalanul elhalnak, úgy nincs más választásunk, mint létrehozni egy új, erkölcsében tiszta és feddhetetlen, antikommunista ellenállási mozgalmat. Olyat, amely minden eddigi szerveződésnél markánsabban képviseli a társadalmi igazságosság örök értékeit. Orbán Viktornak meg kell szólalnia, véleményt kell formálnia a kialakult helyzetről, mert ha nem teszi, a gyorsan pergő történelem átlép felette, s az ország menthetetlenül tovább sodródik a baloldali káosz felé.

A szerző az Inconnu csoport tagja

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.