Helyreigazítás

Híres életek, fényes sikerek című kiadványunkban valótlanul állítottuk, hogy rendkívül lenyűgözött minket a népszerű televíziós személyiség és kedvese.

Tompos Ádám
2015. 08. 07. 12:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Híres életek, fényes sikerek című kiadványunkban valótlanul állítottuk, hogy rendkívüli módon lenyűgözött minket Harcsa Elemér népszerű televíziós személyiség és kedvese, Dorozsmai Evelin fotómodell példás és izgalmas élete. A valóság ezzel szemben az, hogy a pár élete nem rendkívüli, nem lenyűgöző, nem példás, nem izgalmas.

Valótlanul állítottuk, hogy Elemér és Evelin, valamint gyermekeik, a tízéves Attila, a nyolcéves Szandra és a négyéves Márió ünneplőbe öltözve várták lapunk stábját a megbeszélt időben, és olyan természetességgel és szívélyességgel fogadták kollégáinkat, mintha csak rég nem látott rokonokként érkeztek volna látogatóba a sztárok otthonába. A valóság ezzel szemben az, hogy újságíróink legalább háromnegyed órát voltak kénytelenek várakozni Elemér és Evelin lakhelye előtt, bebocsátásukat követően pedig legalább ennyi időt kellett ácsorgással tölteniük az előtérben, ugyanis a sztárok tudomást sem vettek róluk.

Valótlanul állítottuk, hogy látogatásunk során elbűvölt minket az a harmónia és szeretet, amely auraként belengte a családot, és amelyben tudósítónk és fotós kollégánk egyaránt részesülhetett. A valóság ezzel szemben az, hogy Elemér és Evelin munkatársaink ottléte alatt folyamatosan ordítozott egymással.
Valótlanul állítottuk, hogy szeretve kényeztették gyermekeiket. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Evelin még egy éjszakába nyúló fotózás után is felkelt, hogy reggelit készítsen Attilának, Szandrának és Máriónak. A valóság ezzel szemben az, hogy ottjártunkkor Evelin semmiféle fotózáson nem vett részt, és a gyerekeknek úgy kellett könyörögniük némi uzsonnapénzért, mert a konyhaasztalon száradó, megkeményedett pizzaszéleket már nem tudták megenni.

Valótlanul állítottuk, hogy Evelin olyan lelkesedéssel vezeti pedánsan tiszta háztartásukat, hogy még édesanyjának és anyósának sem engedi, hogy főzzön, mosson vagy takarítson számukra. Az az állításunk sem igaz, hogy a pár ragaszkodik ahhoz, hogy gyermekeik a közelükben lehessenek, ezért nem is alkalmaznak bébiszittert. A valóság ezzel szemben az, hogy takarítónőt tartanak, akivel útszéli stílusban ordítoznak. Az alagsorban élő közel hetvenéves hölgynek kell gondoskodnia a gyerekekről is. Ha jelzi, hogy kimerült, Elemér és Evelin kirúgással fenyegeti meg.

Valótlanul állítottuk, hogy Bikfic, a törpeuszkár és Mafla, a nápolyi masztiff a család igazi kedvenceiként, de mégis engedelmes kutyákként teljesítették a gyerekek parancsait, némi ínycsiklandó jutalomfalatért cserébe. A valóság ezzel szemben az, hogy ilyen nevű és fajtájú kutyái a párnak nincsenek. Két névtelen korcs téblábol körülöttük, akiknek néha dobnak valami maradékot, de a szerencsétlen ebek rettegnek minden embertől, mert Dorozsmaiéknál csak verésben és szitokszóban van részük.

Valótlanul állítottuk, hogy Elemér az életben is pont olyan sziporkázóan szellemes, elegánsan ironikus, nagyvonalú és széles látókörű, mint amilyennek tévéműsoraiból megszokhattuk. A valóság ezzel szemben az, hogy Elemér egyetlen épkézláb mondatot sem tudott nekünk mondani, viszont folyamatosan perrel fenyegette kollégáinkat, ha esetleg bármi olyat merészelünk írni, ami rossz fényben tünteti fel őt és családját a rajongói előtt.

Annak híresztelésével, hogy a hétköznapok és a sztárlét akadályait varázslatos könnyedséggel veszi a pár, azt a hamis látszatot keltettük, mintha érdemesnek tartanánk a műsorvezetőt és a fotómodellt arra, hogy példaként állítsuk be őket olvasóink számára. Ezzel szemben azt javasoljuk önöknek, hogy a továbbiakban ne is foglalkozzanak Elemérrel és Evelinnel. A hibákért és a tévedésekért az érintettek szíves elnézését kérjük.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.