Egyenlőségterrorizmus

A mi másságunkat ki tiszteli, ha nem kérünk a vérfrissítésből?

2016. 07. 26. 14:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Huszonhat évig hallgattuk önjelölt liberális tanítómestereink intelmeit: a másság szép, a másságot tisztelni kell. Sőt, a másság izgalmasabb, mint a nem más, s mint ilyen, pozitív diszkriminációt és egyéb kiváltságokat érdemel. Éljen a sokszínűség, a multikulturalizmus meg a nyitott határok! Most, amikor szinte nem telik el nap robbantásos, gázolásos, késes, baltás, bozótvágós terrormerénylet nélkül; amikor az ingerküszöbünk az egekben; amikor már föl sem kapjuk a fejünket, ha „csak” tízen halnak meg egy támadásban; amikor a mélységesen elhülyült Nyugat-Európa is ébredezni látszik – ebben a történelmi pillanatban bölcs tanítóink új mesébe kezdtek.

Az új mese lényege, hogy nincs itt semmilyen másság. Senki sem más – mindenki ember, tehát mindenki ugyanolyan és egyenlő. (Lásd még: szabadság, egyenlőség, testvériség!) Az egyenlőség (rög)eszméje szerint a földgolyó valamennyi két lábon járó élőlényének szent jussa összecsomagolni a cókmókját, és megindulni az európai életszínvonal felé a naplementében. Hiszen – hangzik a kioktatás – ők ugyanolyan emberek, mint mi, és abban a pillanatban, ahogy lábuk európai földre tapod, máris európaiakká válnak, így joguk lesz segélyhez, családegyesítéshez, mecsetépítéshez meg minden máshoz, amihez nekünk, őslakosoknak. Ráadásul nem kell elfogadniuk az itteni szokásokat, betartaniuk a helyi törvényeket, dehogy. Ha megindul egymilliárd, az se baj: a mi feladatunk, hogy a pénzt előteremtsük afrikai és ázsiai embertársaink illő fogadásához, majd mindehhez jó képet vágjunk. Sőt, a lelkesedés már kevés, mindjárt háljunk is együtt az érkezőkkel – javasolja a rögeszmések egyik vezére, Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter. Szerinte ugyanis Európának vérfrissítésre van szüksége, nehogy beltenyészetté váljon. Arról egyelőre nincs hír, hogy az ötletgazda – jó példával elöl járva – csapja-e már a szelet a bangladesi migránsoknak.

Vegyük hát tudomásul, szól az intelem, hogy a Föld minden embere – teljesítményétől, tudásától függetlenül – egyenlő, mindenkinek joga van idejönni és a mi számlánkra élvezni mindazt, amit őseink és mi magunk vért izzadva megteremtettünk. Aki ezt a jogukat elvitatja, az minimum kirekesztő, de inkább rasszista, nem tiszteli a közös európai értékeket, begyöpösödött nemzetállamhívő, és e szerint is kell bánni vele. Ez a lényege a merkeli, junckeri, schulzi nyilatkozatoknak, illetőleg a nyugat-európai fősodrú média dörgedelmeinek. Az elbánás első lépéseként pedig a két kirekesztő állam, Magyarország és Lengyelország fizessen negyedmillió eurót (80 millió forintot) a brüsszeli trezorba minden egyes ki- és megtagadott újeurópai után. (A brüsszeli emberkereskedők ugyanis kiszámolták, ennyit ér egy-egy jövevény.)

Az egyik oldalon vannak tehát a vérfrissítést ajánló emberkereskedők az egalitárius nézeteikkel, a másikon az európaiak többsége, a „kirekesztők”, akiknek a véleményét egyébként a kutya nem kérte ki az elmúlt évtizedekben a bevándoroltatásról – a demokrácia (népuralom) nagyobb dicsőségére. Az emberkereskedők jobb belátásra bírására körülbelül annyi az esély, mint hogy egy migránscsaládban a férj cipelje a család motyóját. Nulla. Ha napi öt merénylet lesz Párizsban, azt is megmagyarázzák majd nekünk és önmaguknak. Hónapok óta mantrázzák, hogy egyedi, elszigetelt esetekről van szó, nem szabad általánosítani, a bevándorláshoz és az iszlám valláshoz nincs köze a „sajnálatos eseményeknek”. Peter Altmaier német kancelláriaminisztertől például megtudtuk, hogy a terrorveszély a menekültek körében „nem nagyobb és nem kisebb, mint a lakosság más csoportjaiban”. Aztán a Nizzában 84 embert halálra gázoló tunéziai származású kamionosról kiderítették, hogy francia állampolgár volt, tehát ő francia, és egyébként is csak mérsékelten muszlim (pont mint a Charlie Hebdo-mészárlást elkövető Kouachi fivérek), a würzburgi fejszésnek nehéz gyerekkora volt, a müncheni lövöldöző (iráni Ali) csak „klasszikus ámokfutó”, nem dzsihadista, nyugodjunk meg. Franciák ölnek franciákat, németek németeket, nincs itt semmi látnivaló.

Néha azért elszólják magukat, mint a minap Manuel Valls francia miniszterelnök, aki szerint lesznek további támadások, és meg kell tanulnunk együtt élni a fenyegetettséggel. Igen, jól értették: nem azt ígéri, hogy az írmagját is kiirtják a terroristáknak, gátat vetnek a népvándorlásnak, és kitoloncolják a papírok nélkül, illegálisan ott élősködő százezreket. Nem. Hanem azt mondja, hogy törődjünk bele a rémálomba, amit az egyenlősdit hirdető fantaszták ránk szabadítottak. Azok, akik szerint az a haladás, ha a kontinens népeit összeturmixoljuk zömében írni-olvasni sem tudó, az európai szokásokat, morált el nem fogadó, terjeszkedést hirdető vallásuk miatt könnyen fanatizálható bevándorlókkal.

Furcsa, de ma éppen nekünk, félig még észnél lévő országoknak kell azt mondanunk: nem kérünk ebből, tessék tisztelni a másságunkat!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.