Ne legyen augusztus 20.!

Ballib atomarzenál az ünnep ellen.

Nagy Árpád
2020. 06. 16. 16:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Petíciót indított egy celeb augusztus 20-a megünneplése ellen. Nem az a petíció tárgya, hogy a naptárból törüljük augusztus 20-át, még csak az sem, hogy Szent Istvánt vegyük ki a történelemből, hanem mindössze annyi, hogy kereszténységünk és államiságunk alapját most éppen felejtsük el oly módon, hogy az erre elkülönített forrást valami másra költse a kormány.

Na és? Ki érdekel ez a féleszű petíció?!

Mindenki arról indít petíciót, legyen az akár egy ork is, amiről szeretne.

De nem oda Buda! Mert ennek PR-kampányába (önként, dalolva vagy pénzért, mindegy is) a teljes balliberális kommunikációs atomarzenált bevetette valaki. Írt róla a teljesen függetlenobjektív Index.hu, a 24.hu, a 444.hu, a Szeretlekmagyarorszag.hu, a Hvg.hu, a Magyarnarancs.hu, a noklapja.hu, a hu.euronews.hu, a klubradio.hu, a napi.hu, a nepszava.hu…, folytassuk? Szóval minden követ megmozgattak ők odaát. Igen, ők, akik a múltunkat végképp eltörölnék.

Ezek a ballib szócsövek havi több száz milliós kattintás birtokosai, uralják a teljes magyar internetes hírfolyamnak legalább a háromnegyedét, vagyis sok-sok millió embert befolyásolnak (sajnos) naponta. És ezzel a hegyomlásnyi kampánnyal sikerült is egy hónap alatt szutykos 84 ezer aláírással „megtömni” a petíciót indító Homonnay Gergely mellényzsebét.

Hogy világos legyen, mi vagy ki áll a háttérben, nézzünk ennek a Homonnaynak a körmére.

Mert ő az, aki azzal kérkedett közösségi oldalán, hogy a járvány tombolása idején Olaszországban járt (iráni pasijánál), és ha ott megkapta a vírust, azzal nem orvoshoz fordul, hanem az Origó szerkesztőségébe megy fertőzni. De nem ez a legcifrább kijelentése, mert – szintén nyilvánosan – egykor fideszes szomszédasszonya halálát kívánta, a Szent Jobbról pedig az jutott eszébe, hogy „ezzel maszturbált és törölte a seggét” Szent István.

[video width="1280" height="720" mp4="https://magyarnemzet.hu/wp-content/uploads/2020/06/HomonnayDobrev.mp4"][/video]

Jó ízlésű magyar ember tehát, legyen az akár Soros-féle bértollnok is, bizony mérföldekre kerülné ezt a senkiházit.

De a ballib oldalon vergődő médiumok, ha szeretnék, akkor sem tehetnék ezt, mert az olaszországi fiújához oly gyakorta utazgató celeb(?) teljes mellszélességgel állt ki anno a Dobrev-féle program mellett az EU-s választáson.

A kör tehát bezárult.

Közben meg azt se feledjük, hogy az eltartott kisujj és a befogott orr oka egyben az is, hogy a téma igen kedves a ballib médiatenger számára, hisz napi gyakorlatuk szerint nem ünnepelni kell azt, ami nemzeti, ami magyar, ami keresztény, ami szent, hanem lehetőleg elfeledni.

Az ünnepre szánt kormányzati, ebek harmincadjára jutó összegre már jelentkezett is egy másik celeb a DK-féle holdudvarból, aki a pénz helyét is tudja. Neki volna rá szüksége, talán hogy bebetonozza a Lánchíd alapjaiba, esetleg felvegyen maga mellé még néhány gyurcsányista szakértő alpolgármestert.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.